Annonce
Sport

Medie: Slutspillet i NFL kan blive ændret i næste sæson

Robert Deutsch/Ritzau Scanpix
I en foreslået ændring vil slutspillet i NFL blive udvidet til 14 hold mod de nuværende 12, skriver ESPN.

Slutspillet i NFL kan blive ændret fra næste sæson, erfarer det amerikanske sportsmedie ESPN.

Annonce

Ændringen ske som led i den overenskomst, som spillerforeningen og ejerne af klubberne i ligaen er ved at forhandle om, oplyser unavngivne kilder fra ligaen til ESPN.

I den foreslåede ændring, som klubejerne støtter, vil slutspillet blive udvidet til syv hold fra hver af de to konferencer mod de nuværende seks.

Derudover vil kun et hold fra hver konference sidde over i første runde af slutspillet - wild card-runden - mod to hold, som det er nu.

Det vil betyde, at wild card-runden bliver udvidet til seks kampe med 12 hold mod de nuværende fire kampe med otte hold.

Tre af kampene skal spilles om lørdagen og tre om søndagen amerikansk tid.

Ud over ændringerne i slutspillet ønsker klubejerne at udvide grundspillet med en kamp yderligere til 17 kampe per hold.

Samtidig vil testkampene før sæsonen - preseason - blive skåret ned til tre kampe mod de nuværende fire.

Ifølge ESPN kan den nye overenskomst være forhandlet på plads i næste uge.

Hvis ændringerne indgår i den nye overenskomst, vil slutspillet blive ændret allerede i den kommende sæson, mens den ekstra kamp i grundspillet først vil blive tilføjet fra sæsonen 2021/2022, skriver ESPN.

Havde den foreslåede ændring til slutspillet været gældende i den seneste sæson, havde Los Angeles Rams og Pittsburgh Steelers også deltaget i slutspillet.

- Det har været aftalt i lang tid. Der var ikke så meget diskussion på det område, siger en unavngiven kilde fra overenskomstforhandlingerne om slutspilsændringerne til ESPN.

Den største pukkel i de igangværende overenskomstforhandlinger er ifølge ESPN udvidelsen af grundspillet fra 16 til 17 kampe.

/ritzau/

ESPNs artikel
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Læserbrev: Åbn butikken og spred glæde i byen

På en køretur gennem en af vore mindre provinsbyer i det skønne forårsvejr, så jeg byens butikker holde åbent for salg. Der var mennesker i gadebilledet, og ved byens største modetøjsbutik gik kunderne ind og ud ad døren. Inde i butikken gik kunderne rundt og udviste hensyntagen til hinanden. Det var en rigtig dejlig oplevelse at se åbne butikker og glade mennesker i gadebilledet. Der er hos de fleste mennesker behov for at vende tilbage til en problemfri hverdag, og byens butikker er dem, der er bedst til at visualisere positive begivenheder – og en tro på fremtiden. Åbn butikken, og gør kunderne glade. Alle bliver vindere. Byens borgere kan opleve glæden ved at se mennesker i gadebilledet – og åbne butikker. Butikkerne skaber salg og fungerer stadigvæk som arbejdsplads. Byen går fra at være ”død” og mennesketom til atter at være "levende” og aktiv. Er det at udvise dårligt samfundssind at holde sin butik åbent for salg – eller er det sund fornuft? Er det bedre at holde butikkerne lukkede og risikere at gå konkurs i juni måned fremfor at sikre overlevelsen ved at sælge til de kunder, der gerne vil købe? Danskerne kan sagtens tilpasse sig en situation, der gør det nødvendigt at opføre sig på en anden måde end tidligere, og man kan sagtens selv finde ud af at vise det hensyn, der er nødvendigt. Detaillisterne kan sagtens finde ud af at holde deres butikker åbne og samtidig ”hjælpe” kunderne til udvise de nødvendige hensyn. Et nedlukket Danmark over en længere periode fører til en ny ”istid”. De detaillister, der holder deres butikker åbne for salg, gør os alle en stor tjeneste. Glade mennesker i gadebilledet gør hverdagen festligere for alle – derfor er det en god ide at holde butikkerne åbne for salg. At skulle vente hele eller halve år på en normalisering ødelægger alt for den private sektor, og det er jo, når alt kommer til alt, den private sektor, der skaber forudsætningerne, for at Danmark er et velfærdssamfund. Lad os åbne butikkerne og bevise, at vi godt kan tage hensyn til hinanden uden at blive formanet herom af regeringens forskellige ministre. Det danske forår er skønt. Lad os komme ud og nyde det i fulde drag. Lad os få lov til at købe nyt forårstøj til garderoben.

Aarhus

Leder af daginstitution har travlt: Børnene er velkomne - forældrene skal nødigt indenfor

Aarhus

Ingen hjælp at hente: Lang næse til kulturens fyrtårne i Aarhus

Annonce