Annonce
Udland

Medier: Agenter fra Secret Service er blevet om at beskytte 'eks-præsident Trump'

Der er sket ombygninger og fornyelser i Trumps bolig i Florida, hvor han ventes at flytte ned efter den 20. januar sammen med den amerikanske førstedame, Melania Trump. REUTERS/Carlos Barria/File Photo
Livvagter fra særlig tjeneste er blevet spurgt om, hvorvidt de vil flytte til West Palm Beach, Florida.
Annonce

Medlemmer af Secret Service, som hovedsageligt har ansvaret for den amerikanske præsident og hans families sikkerhed, er blevet spurgt om, hvorvidt de kan bidrage til beskyttelse af Donald Trump, når han flytter til Florida. Det ventes at ske, når han forlader Det Hvide Hus i midten af januar, siger kilder i Washington ifølge tv-stationen ABC-News.

- Agenter fra den særlige tjeneste, er blevet spurgt om, hvorvidt de vil flytte til West Palm Beach i Florida, hedder det.

Oplysningerne tyder på, at en tilværelse som eks-præsident er ved at tage form for Donald Trump, selv om han endnu ikke har erkendt, at præsidentvalget blev vundet af hans demokratiske udfordrer, Joe Biden.

Secret Service's operationelle hovedkvarter i Miami er også begyndt at lede efter fysiske forstærkninger til Mar-a-Largo, som er præsidentens klub i Florida, og som han ofte har omtalt som ”Vinterens Hvide Hus”.

Oplysningerne er ikke bekræftet, og Trump har ikke erkendt at have lidt nederlag til Biden ved valget.

Trump, som i mange år har boet i New York, hvor han blev født i bydelen Queens, flyttede sin private bopæl til Florida sidste år, og det var også her, at han stemte ved valget den 3. november.

ABC News har rettet henvendelse til en talsperson for Secret Service om oplysningerne, men tjenesten offentliggør ikke detaljer om dens missioner.

Der er sket ombygninger og fornyelser i Trumps bolig i Florida, hvor han ventes at flytte ned efter den 20. januar sammen med den amerikanske førstedame, Melania Trump.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Fortvivlede pårørende kan ikke få svar: Hvor mange er døde af corona-relateret sygdom på smitteramt plejehjem?

Danmark

Ny viden om supersmitsom mutation giver håb om tidligere genåbning: - Jeg er vildt meget mere optimistisk

Aarhus For abonnenter

Pukkelbump får skældud: Men i virkeligheden elsker mange dem

Annonce