Annonce
Østjylland

Medier: Ozzy og Sharon Osbourne skal skilles

Black Sabbath-frontfiguren og hans kone flytter fra hinanden efter 33 år sammen, skriver amerikanske medier.

Los Angeles: Et af de mest kendte og vedholdende par inden for den tungere ende af rocken, Ozzy og Sharon Osbourne, skal skilles.

Annonce

Det skriver flere amerikanske magasiner.

Unavngivne kilder bekræfter over for gossip-medierne E! News og Entertainment Tonight, at Osbourne-parret nu går hver til sit efter mere end 33 års ægteskab.

Ifølge magasinet People er den 67-årige Black Sabbath-frontmand nu ved at flytte ud af parrets fælles hus i Los Angeles-området. Men kilder siger til bladet, at separationen meget vel kan være midlertidig.

En kilde tæt på det celebre rockpar siger til People, at rygterne om parrets skilsmisse "på en måde er sande".

- Men han kommer tilbage, spår kilden.

People skriver, at Sharon Osbourne har en mistanke om, at hendes mand har en affære. Beslutningen om, at han flytter ud af huset, er truffet af dem begge, siger kilder.

Alle tre medier skriver, at Ozzy Osbourne, som har lagt stoffer og alkohol på hylden for tre år siden, ikke har fået tilbagefald, og at bruddet ikke har noget at gøre med hans tidligere misbrug.

Den nu 63-årige Sharon mødte sin fire år ældre mand, da hendes far var manager for Black Sabbath, det legendariske heavy metal-band som Ozzy i mange år har været frontfigur for.

Osbourne-parret og to af deres tre børn blev kendt i en bredere offentlighed, da familien medvirkede i reality-programmet "The Osbournes", som også har været vist på dansk tv.

Ozzy Osbourne og de øvrige medlemmer af Black Sabbath lægger vejen forbi Danmark i næste måned, hvor bandet spiller på metalfestivalen Copenhell. Det bliver - angiveligt - Black Sabbaths afskedsturné.

/ritzau/AFP

Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Mere tilskud til hurtigt internet - hvor der er behov for det

Som vi fortalte mandag, så vil Aarhus fortsætte med at vokse i vildskab i de kommende år. Med hvad deraf følger. Trafikkaos, for eksempel. Af samme grund arbejder kommunen med trafikplaner, som skal sikre, at vi også i fremtiden kan komme på arbejde. De handler blandt andet om Marselistunnel, flere spor på motorvejen, Kattegatbro og andre, hamrende dyre investeringer, som kan tage spidsen af trængslen. En idé, som af gode grunde ikke indgår i planen - fordi det selvfølgelig ikke primært bør være storbyen, som tager det initiativ - kunne oplagt handle om at sikre, at der er hurtige netforbindelser i kommunerne rundt om byen. Det vil give flere mulighed for at etablere højteknologiske firmaer i udkanten af metropolen, og det vil give flere ansatte i Aarhus-virksomheder mulighed for at arbejde hjemme, hvilket også vil bidrage til mindre trængsel på vejene. Hidtil har staten faktisk interesseret sig for at udbrede hurtigt internet i udkantområderne qua bredbåndspuljen, som giver tilskud til at sætte fart på internetforbindelserne i områder, hvor det dårligt betaler sig for netudbyder-selskaberne. Men den ordning var kun en hårsbredde fra at blive skrottet, da den nye S-regering fremlagde sit første finanslovsudkast. Heldigvis er regeringen nu - efter at Avisen Danmark har stillet kritiske spørgsmål til beslutningen - kommet på andre og bedre tanker. Nu er den parat til at lade puljen fortsætte - dog med den tilføjelse, at den vil fremskynde en evaluering af, hvordan pengene er blevet brugt hidtil. Hvilket er en rigtig god idé. For det er en kendsgerning, at i hvert fald det første år røg masser af tilskudskronerne til adresser i byområder, mens ensomt liggende huse på bl.a. Djursland ikke kunne få tilskud, fordi der var forrygende fejl i kortmaterialet over bredbåndsmulighederne landet over. Ret skal være ret. Med tiden blev kortmaterialet justeret, så Djursland har fået en pænt stor portion af støttekronerne i de seneste år. Men hvor mange husstande og virksomheder på Djursland og i andre udkantsegne af landet, der stadig hænger i netbremsen, er der næppe nogen, der har overblik over. Så lad os få det kortlagt i en fart, så pengene ryger derhen, hvor der er mest behov for dem, når regeringen atter åbner for kassen.

Annonce