Annonce
Aarhus

Medina, Christiane og Michala Kjær sælger deres tøj på Godsbanen

Kendis-kludene talte en række pelse og skindtøj. Der var også kjoler, bukser, trøjer, sko og tasker. Foto: Tahmasbi

Medina, Christiane og Michala Kjær sælger tirsdag og onsdag deres brugte tøj på Godsbanen, som afholder endnu et Mega Kup. Der var stor interesse for de kendtes kluns.

Annonce

AARHUS: Der duftede af parfume mellem de mange pelse, der var til salg på tirsdagens Mega Kup på Godsbanen. De har tilhørt Christiane Schaumburg Müller, Medina og Michala Kjær og er nu til salg for halv pris eller derunder.

Til daglig sælger de tre kendte kvinder deres næsten ikke brugte tøj i København i butikken Fashionistas. Som noget nyt var Roxana Wegener kørt til Aarhus med et stort udvalg af tøjet, der hang i et stort område for sig.

- Vi er blevet stærkt opfordret til at komme til Aarhus, som generelt viser stor interesse for vores varer på nettet, sagde Roxana Wegener.

- Og det er gået fint med salget tirsdag eftermiddag. Hvis det holder også onsdag, kommer vi helt sikkert igen, lovede hun, der er vant til kø udenfor butikken, når hun sælger kendissernes tøj.

Fashionistas åbnede for sit salg allerede kl. 15. Mega Kups andre stande åbnede kl. 18.

- Det giver god mening at komme til Aarhus, fordi Medina er herfra og Christiane kommer her jævnligt i forskellige sammenhænge, fortsatte Roxana Wegener.

Mega Kup i Godsbanen

Hvornår: 2. og 3. maj

Hvor: Den rå hal

Fashonista sælger kendis-tøj begge dage

Medina, Michala Kjær og Christiane Schaumburg-Müller havde et væld af sko til salg på Mega Kup på Godsbanen tirsdag. Foto: Tahmasbi
Annonce

Mange prislag

De tre kendisser har forskellig stil men det til fælles, at de er aldeles usnobbede omkring sig selv og deres tøj, sko og tasker. De får så meget, at cirkulationen i deres klædeskabe er høj, og intet når at blive slidt.

- De er meget socialt bevidste. Medina giver også meget til velgørenhed, forklarede Roxana Wegener.

Kvinder i alle aldre bladrede mellem bøjlerne og rodede i kasserne. Sofie Halborg var en af dem. Hun fandt især ting, der passer til hende, mellem Christiane Schaumburg Müllers ting.

- Hun har en del ting fra Ganni, og det passer lige til mig, sagde den unge pige, mens en anden iklædt pels og Louis Vuitton-taske købte et par mærkevare-støvler i den høje ende af prisskalaen.

Kendis-varerne kostede mellem 300 og 15.000 kroner, og det er mindst halv pris. Der var blandt andet nogle meget dyre tasker, som har tilhørt Michala Kjær.

Roxana Wegener driver Fashionatas i København, hvor hun blandt andet sælger de kendtes tøj. Hun er blevet opfordret til at komme til Aarhus med tingene og kommer gerne igen, hvis interressen holder. Foto: Tahmasbi
Annonce

Grund til oprydning

Mens der var en fredelig summen i det indhegnede område med ting fra Fashionistas begyndte markedets øvrige aktører at strømme til og bygge deres stande op.

Mega Kup er et indendørs marked med luksus secondhand tøj til kvinder i alle aldre. De strømmede til og fyldte den store, rå hal.

- Vi skal simpelthen have ryddet op i vores tøj. Derfor er vi her med en blandet landhandel, sagde Marlene Festersen og Camilla Dreier om deres stativ.

- Noget af det er der stadig mærker på, så der er måske nogle andre, der kan få glæde af det. Vi skal bare ikke have det med hjem igen, smilede de.

Marlene Festersen og Camilla Dreier på vej ind til Mega Kup for at sælge ud af klædeskabet. Foto: Tahmasbi
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

En af de lycraklædte svarer igen

Aarhus

Politikerne kan ikke fjerne skulptur af testikler ligesom Vanddragen

Annonce