Annonce
Sport

Meget tæt på en ny sæson i landets bedste række: AGF's kvinder smadrede bysbørnene

Den midlertidige cheftræner Steen Pettersson har AGF-holdet sæsonen ud. Efter sommerferien skal den tidligere landsholdskæmpe Katrine S. Pedersen være cheftræner. Arkivfoto: Ole Nielsen.
AGF's kvinder er stadig ubesejrede i kvalifikationsspillet efter onsdagens kamp mod ASA.

FODBOLD: Der var lagt op til et lokalopgør i kvindeligaens kvalifikationssspil, da ASA og AGF onsdag aften mødte hinanden på Robotize Park.

Der var ingen tilskuere til stede, og det var måske godt nok for hjemmeholdet, der fik en sæk på 0-4.

AGF har været suveræne i kvalifikationsspillet og ligner et hold, der helt sikkert ender i kvalifikationsspillets top to, som giver adgang til ligaen i næste sæson. Sejren onsdag aften gør, at de fører rækken med 16 ud af 18 mulige point i banken.

Annonce

Kampen mod ASA var reelt set allerede lukket efter første halvleg. AGF var massive favoritter og gik til pause foran 3-0. Først scorede Cecilie Winther Johansen, så Sofie Bloch og lige før pausen scorede norske Tina Fremo.

I anden halvleg fik AGF puttet en enkelt ind, da Helena Pedersen scorede.

ASA's chance er væk

ASA gjorde ellers en god figur, da de to hold mødtes på Ceres Park i første runde af kvalifikationsspillet. Her måtte der en times spil til, før AGF kunne komme foran mod det hårdt arbejdende hold fra Frederiksbjerg, som efter en god sæson i 1. Division har taget en plads i kvalifikationsrækken, hvor de nederste to fra kvindeligaen samt de fire bedste 1. Divisionshold deltager.

Onsdag var opgøret som sagt næsten lukket ved pause, og ASA har nu mere eller mindre udspillet deres chance for at tage en overraskende plads i Kvindeligaen i næste sæson, da de blot har fået et enkelt point i deres seneste fire kampe - og blot fire point i deres i alt seks spillede opgør.

Der resterer for begge hold fire kampe af kvalifikationsspillet.

Kvindeligaens kvalifikationsspil

ASA - AGF Kvindefodbold 0-4 (0-3)

  • 0-1 Cecilie Winther Johansen (12.)
  • 0-2 Sofie Bloch (37.)
  • 0-3 Tina Fremo (43.)
  • 0-4 Helena Pedersen (52.)
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce