Annonce
Aarhus

Mek Pek og kæresten åbner hør-butik i Jægergårdsgade

Linen By Krebs åbner fredag butik i Jægergårdsgade. Her vil ejer Mette Krebs og kæresten Mek Pek stå klar til at tage imod kunderne. Foto: I DO ART Agency
Fredag åbner virksomheden 'Linen By Krebs' butik i Jægergårdsgade, hvor virksomhedens hør-produkter udgør sortimentet.

AARHUS: Fredag kan forretningerne i Jægergårdsgade byde en butik velkommen. Her åbner 'Linen By Krebs' deres butik i den århusianske handelsgade, hvor de er klar til bringe lidt sommer-Ø-feeling til storbyen.

Butikken får adresse i Jægergårdsgade 20, hvor ejer Mette Krebs og kæresten Mek Pek vil stå klar til at tage imod i konceptbutikken, der sælger bæredygtigt europæisk produceret hør tøj.

- Vi er ikke helt færdige, der kommer nemlig en masse nye varer hjem i løbet af denne uge. På fredag bugner denne lille hjørnebutik af det lækreste bæredygtige europæisk producerede hør, lyder det i en pressemeddelelse fra Mette Krebs.

Annonce

Mek Pek hjælper en del til i firmaet i denne tid, hvor der ikke er mulighed for, at leve af musikken.


Vi er ikke helt færdige, der kommer nemlig en masse nye varer hjem i løbet af denne uge. På fredag bugner denne lille hjørnebutik af det lækreste bæredygtige europæisk producerede hør

Mette Krebs


Inspiration fra klitter, sand og vand

'Linen By Krebs' er skabt af parret Karin og Bent Krebs, der blandt andet har stået bag flere større anerkendte brands, men forelskede sig i hør. I 2015 stiftede de firmaet, som med inspiration i klitter, sand og vand designer tidsløse klassikere i 100% hør.

I efteråret 2018 gik Bent Krebs bort. Det fik parrets datter, Mette Krebs, til at gå ind i virksomheden.

- Mette har ligesom Karin og Bent en stor forkærlighed for hør. Og så elsker hun at gøre tingene anderledes. En værdi hun har taget med ind i Linen by Krebs. Her er der ingen faste strukturer og rigide processer. Derimod er omdrejningspunktet i Mettes måde at drive familievirksomheden tilgængelighed.

Hvordan det udarter sig i firmaets kollektioner kan århusianerne bliver klogere på, når dørene til butikken i Jægergårdsgade åbner op klokken 11.

Det er "Linen By Krebs" anden butik. Virksomheden har også en konceptbutik i Æreskøbing.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
AGF

AGF var altdominerende men smed det næsten væk efter pausen: - Kampbilledet bliver sådan her, når vi ikke scorer til 2-0

Debat

Ny bødesag er pinlig for AGF: Direktøren må lære at styre temperamentet

Annonce