Annonce
Aarhus

Melvin debuterede i Aarhus: Nu bliver han vært i X Factor

Melvin Kakooza skal være barselsvikar for Sofie Linde og vært for X Factor 2021. Her er han fotograferet backstage ved Danish Music Awards i Royal Arena lørdag den 28. november 2020. Foto: Martin Sylvest/Scanpix
En stor drøm går i opfyldelse for Melvin Kakooza. Han bliver vært i X Factor, når Sofie Linde går på barsel.
Annonce

AARHUS: Han læste til lærer i Aarhus, da han 4. oktober 2016 stillede op til et "open mic"-arrangement på spillestedet Vestergade 58.

Nu går  Melvin Kakoozas store drøm i opfyldelse. Han bliver vært på X Factor, barselsvikar for Sofie Linde.

X Factor 2021 har premiere 1. januar kl.. 20.00 på TV2. Sofie Linde er med i de første programmer, men når X Factor går live 26. februar, går Sofie Linde på barsel, og Melvin Kakooza tager over som vært.

Annonce

Sofie: - vær dig selv

- Jeg glæder mig til at blive en del af hele det her format, som jeg har set med på, siden det begyndte i 2008. I X Factor er det deltagerne, der er omdrejningspunktet, og min vigtigste opgave er at være en god tovholder på det hele og sørge for god stemning i studiet, så deltagerne føler sig trygge. Sofie har sagt, at jeg bare skal være mig selv og sørge for at gøre det til mit og nyde øjeblikket - så det har jeg tænkt mig, siger Melvin Kakooza i en pressemeddelelse.

Han er lige nu aktuel med anden sæson af "Helt sort" på TV2  - en serie, der gav ham prisen som Årets Vært ved ZULU Awards 2020.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Store vaccinedag forløb smertefrit: Vaccinationscentret på Aarhus Ø er klar til at stikke mange flere

Aarhus

Her er forklaringen på kaos: Regionen indkalder langt flere end der er vacciner til

Alarm 112

Politiet fortsætter med at lede efter Jane Møller ved Brabrandsøen: - Tekniske spor peger i den retning

Annonce