Annonce
Aarhus

Memet's Delikatesse åbner fjerde butik på et år:- Alle de andre kan bare komme an

Memet Kocak og hans datter Dila på 11 år. Det var Dilas idé, at faren skulle åbne endnu en butik, der hvor Århus Bageri lå på hjørnet af Ny Munkegade og Nørre Allé. Foto: Jonas Dalbøge  
Det går hurtigt for den dedikerede Memet Kocak. På bare et år har han åbnet fire butikker. Nyeste skud på stammen er på Ny Munkegade 1. Memet mener han har gjort Danmarks dårligste slagter og Danmarks dårligste bager til to succeser.

AARHUS: Der er igen nyt fra den initiativrige Memet Kocak. Selvom hans delikatteseforretning kun har været i gang i et år, har han allerede åbnet fire butikker. Senest med en ny på Ny Munkegade.

Ifølge Memet er hemmeligheden bag den succesrige virksomhed god og billig mad, renlighed og et helt nyt koncept. Lige nu kan man selv blande en falafel eller kylling-wrap til 20 kroner, mens en salatboks koster 14 kroner.

Det er meget billigere end de priser han konkurrenter tager for lignende produkter.

Annonce

- Det var faktisk min datter, der foreslog mig at starte en ny butik her på Ny Munkegade. Hun går på Elise Smith Skole, og ved at mange af de ældre elever på skolen går ned i byen for at købe frokost, og så ligger vi jo godt her, fortæller en glad og tilfreds Memet.

Selvom Memet godt ved, at mange af hans konkurrenter er irriteret og sure over de billige priser, vil han ikke ændre på noget.

- Alle de andre kan bare komme an, fortæller han.

Svær at konkurrere med

I og med Memet nu har fire butikker betyder det, at han kan købe sine varer ind med mængderabat. Derfor har delikatteseforretningen mulighed for at sælge salatboksene, wrapsene og samosaerne til lave priser.


I butikken ude på Silkeborgvej lå Danmarks dårligste slagter. I butikken her på Ny Munkegade lå Danmarks dårligste bager. Begge butikker har vi nu forvandlet til to succeser

Memet


Og meget lavere priser end hos mange af konkurrenterne.

- Der er ingen der kan konkurrere med os, siger Memet.

- Hverken på pris, kvalitet, service eller koncept. Og så kender jeg den her branche rigtig godt.

Sådan så det ud på åbningsdagen i den nye butik på Ny Munkegade, hvor der stod en lang kø. Det er den fjerde butik af Memets Delikatesser. Foto: Jonas Dalbøge

Memet kom nemlig allerede i arbejde i 1992 i hans fars butik på Klostergade. Det er ham der ejer butikken Kloster Grønt & Frugt. Derfor lærte han i en tidlig alder, hvordan branchen fungerer.

- I butikken ude på Silkeborgvej lå Danmarks dårligste slagter. I butikken her på Ny Munkegade lå Danmarks dårligste bager. Begge butikker har vi nu forvandlet til to succeser, fortæller Memet.

Memets Delikatesser

  • Har butikker i Frederiks Allé, på Silkeborgvej, Møgelgårdsvej i Lystrup og nu på Ny Munkegade.
  • Har været aktivt i gang i omkring et år.
  • Ejes af Memet Kocak.
  • Udvalget består af delikatesser fra primært Danmark, Mexico, Tyrkiet og Asien, og består blandt andet af 20. forskellige slags toppings til salatboksene
  • Har åbent fra mandag til fredag klokken 09 til 20.
Annonce

Mere travlt end forventet

Selvom Memet havde regnet med, at der ville være travlt på åbningsdagen, havde han alligevel ikke regnet med, at der ville stå en meterlang kø ude foran butikken.

Sådan ser en typisk kylling-wrap ud. Foto: Fra Memet's Delikatesses Facebook-side. 

Men det er ikke første gang Memet's Delikatesse oplever det. I butikken på Silkeborgvej er der nemlig ofte så lange køer, at Memet måtte anlægge striber på fortovet, så kunderne uden for butikken holder afstand til hinanden.

Da vi møder Memet på åbningsdagen, har han ikke sovet hele natten. Han har nemlig selv stået og stillet varer på plads - helt alene.

- Jeg tror jeg lider af noget, der minder om OCD, fortæller Memet.

- Jeg har svært ved, hvis andre stiller varerne på plads, fordi så har jeg ikke styr på det. Varerne skal stå på en præcis måde, og jeg kan godt lide, det er mig selv der gør det. Så ved jeg at det er i orden, siger han grinende.

Memets datter, den 11-årige Dila, tror at hendes far får stor succes med den nye butik. Hver dag ser hun, at mange elever fra 7. klasse og opefter går ned i byen for at købe frokost.

Hun er dog selv for ung til at må gå ned i pausen for at købe farens salat.

Alt står snore lige i Memets Delikatesser på Ny Munkegade. Indehaveren Memet Kocak har selv stået hele natten og sat varerne op på hylderne. Foto: Jonas Dalbøge 
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

En kviktest og en drink for 149 kroner: Nyt privat testcenter åbnet ved åen i Aarhus

Alarm 112

26-årig idømt fængsel for vidnetrusler: Fandt betjent på Facebook og truede med at slå hans søn ihjel

Aarhus For abonnenter

Knæskallen gik i seks stykker: - Jeg mistede min udødelighed i cykelstyrtet

Alarm 112

Mand i varevogn skaber frygt i Åbyhøj: Ville have drenge til at hoppe ind i bilen og vise vej til Kvickly

Annonce