Annonce
Østjylland

Mere fibernet til landsbyer i Norddjurs

Siden Fibia begyndte den ambitiøse plan, der skal give alle andelshavere i NRGis område adgang til lynhurtigt og stabilt internet, er der blevet rullet mange kilometer fibernet ud. Pressefoto
Hjemmeskole og hjemmearbejde og helt almindeligt brug af internet bliver nu langt bedre og nemmere for mange i Veggerslev, Sangstrup, Ramten, Stenvad og omegn.
Annonce

NORDDJURS: Siden Fibia begyndte den ambitiøse plan, der skal give alle andelshavere i NRGis område adgang til hurtigt og stabilt internet, er der blevet rullet mange kilometer fibernet ud.

Salgsdirektør i Fibia, Mia Stroustrup, glæder sig til at kunne byde endnu flere velkommen på Fibias fibernet:

- Det er så afgørende for lokal og regional vækst og udvikling, at man kan komme på internettet. Og vi kommer og lægger fibernet så hurtigt som muligt til alle de andelshavere, der vil have det, siger hun.

Annonce

Mange kilometer fibernet

Alene i 2020 gravede Fibia kabler i jorden i Østjylland og på Sjælland og øerne i en mængde, der svarer til afstanden fra København til Lissabon – altså cirka 3200 kilometer.

- Vi har prøvet det før, så når vi først går i gang, går det stærkt med gravning og tilslutning, fortæller Mia Stroustrup og tilføjer:

- Vi skal lige have planlagt færdigt og have frosten ud af jorden, før vi går i gang. Det er forventningen, at gravearbejdet går i gang i foråret og vil vare året ud, men de første internetbrugere vil formentlig være koblet på fibernettet inden sommer.


Vi har prøvet det før, så når vi først går i gang, går det stærkt med gravning og tilslutning.

Mia Stroustrup


molu

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus For abonnenter

Til tiden, forsinket eller aflyst? Informationerne når ofte ikke frem til letbanens passagerer

Aarhus

Mandagens coronatal: Smitten er lav i Aarhus, men tre områder trækker op

Annonce