Annonce
Østjylland

Mere kunstgræs til hele Favrskov

Hadsten er på vej med den tredje kunststofbane i Favrskov Kommune.
Hadsten følger i fodboldstøvle-sporene på Hinnerup og Hammel og forventer at kunne byde velkommen til en kunstgræsbane til vinter
Annonce

FAVRSKOV: Snart er der endnu mere kunstgræs på vej til vinterspillende fodboldentusiaster i hele Favrskov Kommune. Hadsten Kunstgræsforening er nemlig snart klar til at lade maskinerne gå i jorden, så banen kan stå klar til vintersæsonen.


Det er en fornøjelse at opleve det engagement og den store arbejdsindsats, som Hadsten Kunstgræsforening har lagt i projektet.

Steen Thomasen, formand for byrådets kultur- og fritidsudvalg i Favrskov Kommune


Kunstgræsbanen i Hadsten er Favrskovs tredje af slagsen og følger efter baner i Hinnerup og Hammel. I hver by drives og medfinansieres kunstgræsbanerne af lokale foreninger, men banerne kan benyttes af alle foreninger i hele Favrskov Kommune. I Hadsten har Hadsten Kunstgræsbaneforening lagt et stort arbejde i projektet og ikke mindst i indsamlingen af 1,28 millioner kroner – et væsentligt bidrag til banens samlede pris på 5,12 millioner kroner. Undervejs har det været en krævende opgave at håndtere nye, skærpede miljøkrav til banen, men det samlede grundlag for anlæg af banen er nu på plads.

Annonce

Engageret foreningsliv

Steen Thomasen, der er formand for byrådets kultur- og fritidsudvalg glæder sig over den indsats, foreningen har lagt i projektet og ser frem til endnu flere faciliteter til de idrætsglade borgere i hele Favrskov.

- Det er en fornøjelse at opleve det engagement og den store arbejdsindsats, som Hadsten Kunstgræsbaneforening har lagt i projektet. Favrskov Kommune har et aktivt og engageret foreningsliv, og det glæder mig, at vi fra byrådets side kan bakke op og samarbejde om foreningernes behov og ønsker til eksempelvis nye baner, siger Steen Thomasen.

Annonce

Længe undervejs

Også Hans Ole Steensig, formand for Hadsten Kunstgræsbaneforening ser tilbage på et godt samarbejde og glæder sig til at lade medlemmerne få kunstgræs under støvlerne i Hadsten.

- Kunstgræsbanen har været undervejs længe, men tiden har gjort det muligt at finde netop de løsninger, der passer godt til os i Hadsten. Nu glæder jeg mig til, at vi kan komme i gang med gravearbejdet og ikke mindst snart se banerne fyldes af spillere, siger Hans Ole Steensig.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Kæmpeslagsmål i Viby: 21-årig mand blev stukket flere gange

Annonce