Annonce
112

Mere politi i Aarhus V: Politiet øger patruljering efter knivstikkeri i Frydenlundcentret

Der har flere gange været uro i og omkring butikscentret i Aarhus V. Foto: Axel Schütt
Et knivstikkeri tirsdag aften gør nu, at Østjyllands Politi øger patruljeringen i det vestlige Aarhus.
Annonce

AARHUS V: Omkring klokken 20.50 tirsdag aften løb en gruppe maskered mænd ind i Frydenlundcentret i det vestlige Aarhus. Det førte til et sammenstød, hvor en 18-årig mand blev stukket i låret med en kniv, mens to andre blev ramt af en peberspray.

En 16-årig dreng blev i forbindelse med politiets efterforskning anholdt og sigtet for grov vold. Politiet mener, at knivstikkeriet er en del af nogle interne stridigheder mellem to grupper af unge mænd. Derfor var der til stede med flere patruljer hele aftenen og natten i Aarhus V, og her traf de flere unge mænd på gaden. To blev anholdt i den forbindelse – en 18-årig mand for at råbe efter politiet og forstyrre den offentlige orden, og en 29-årig mand for at maskere sig og skabe utryghed.

Derfor bliver der nu sat ind med flere patruljer i området, fortæller Klaus Arboe Rasmussen, chefpolitiinspektør ved Østjyllands Politi.

- Der har de seneste dage været episoder, som peger på, at der er nogle unge mennesker, der har nogle uoverensstemmelser med hinanden. Vi er meget opmærksomme på, at det ikke skal udvikle sig yderligere, og vi øger derfor indsatsen både i forhold til efterforskning, patruljering i området og det forebyggende arbejde, siger han.

Samtidig opfordrer chefpolitiinspektøren til at borgerne i området henvender sig til politiet, hvis de ser noget mistænkeligt.

- Vi vil gerne opfordre borgerne i området til at ringe til os med det samme, hvis de ser noget mistænkeligt eller får øje på grupper af personer, der skaber utryghed i området, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus For abonnenter

Venstre om rundhåndet idrætsudspil: Det ligner et lille hold-kæft-bolche

Aarhus

Liveblog: Pressemøde, hotspots og flere smittede - få overblik over coronasituationen i Aarhus

Aarhus

Corona-udbrud med uformindsket styrke: På 24 timer er yderligere 39 århusianere testet positive

Aarhus For abonnenter

Frustrationer i Solbjerg: En pose penge alene løser ikke foreningsidrættens pladsproblemer

Annonce