Annonce
112

Mere ræs på Aarhus Ø: Unge mænd i 5-6 hurtige biler skabte uro

Kommunen har sat blomsterkummer op for at forhindre racerkørsel på Aarhus Ø, men der bliver stadig kørt for stærkt i området. Foto: Axel Schütt
Annonce

AARHUS: Mandag aften omkring midnat fik Østjyllands Politi igen brug for bødeblokken, da en patrulje lagde vejen forbi Aarhus Ø. Unge mænd i 5-6 biler havde igen omdannet området til racerbane.

Politiet skrev i alt seks færdselssager. Blandt andet blev en sigtet for at unødvendig og forstyrrende kørsel.

- En del unge mænd synes åbenbart, det er sjovt at køre stærkt på vejene på Aarhus Ø til stor gene for beboerne i området, forklarer kommunikationsrådgiver ved Østjyllands Politi Jakob Christiansen, der endnu engang lover, at Østjyllands Politi den kommende tid holder ekstra øje med Aarhus Ø.

Annonce

Klip i kørekortet

Om den melding så hjælper, kan kun tiden vise. Samme melding er nemlig givet talrige gange kommet fra Østjyllands Politi. Tilsyneladende uden den store effekt.

Seneste eksempel er ikke engang et døgn gammelt. Omkring mandag middag advarede vi her på stiften.dk om, at der var udsigt til øget patruljering på Aarhus Ø. Det skete, efter at der søndag aften igen var blevet kørt råddent i den nye bydel. En bilist havde blandt andet fået et klip i kørekortet for at køre 75 km/t.

I de seneste måneder har der ligeledes være mange eksempler på, at vejene i den nye bydel bliver brugt som racerbane. Derfor har Aarhus Kommune valgt at etablere vejbump på Dagmar Petersens Vej. I den nærmeste fremtid kommer der også vejbump på Bernhard Jensens Boulevard.

Søndag aften var det dog en af områdets mindre sideveje, hvor den unge bilist blev målt til 75 km/t.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Fup og fakta om corona-bølgen: Hvorfor er Aarhus ramt af coronasmitte lige nu?

Aarhus

Corona-smitte: Halvdelen af nye tilfælde kommer fra Aarhus

Aarhus For abonnenter

Da Aarhus blev slået tilbage til start: Coronavirus har taget Smilets By i førergreb

Annonce