Annonce
Østjylland

Mere tid til at komme til småt brændbart

Renosyd har besluttet at udvide åbningstiderne på fem genbrugspladser. Pressebillede

Affaldsselskab udvider på genbrugspladser og laver erhvervsordning. Betyrelsen har netop godkendt ændringerne og næste års budget

Annonce

Skanderborg: Renosyd har besluttet at udvide åbningstiderne på genbrugspladserne i 2018. Det betyder, at pladserne i Galten, Ry og Hørning holder søndagsåbent, samt at Odder genbrugsplads og Værdiparken i Skanderborg kan besøges på alle forårets helligdage.

Samtidig får erhvervskunder en mere fleksibel adgang til genbrugspladserne, hvor en abonnementsordning kombineres med mulighed for at betale for enkeltbesøg.

- Med udvidede åbningstider møder vi et ønske, vi ved eksisterer blandt Renosyds kunder, siger Renosyds bestyrelsesformand Kristian Skovhus (S), der også er byrådsmedlem i Skanderborg.

Det godkendte budget ændrer ikke overordnet på de gebyrer, der opkræves hos kunderne.

Annonce

Mere for de samme penge

- Vi har godkendt et flot og ambitiøst budget for 2018, der i den grad kommer Renosyds kunder til gode, fastslår Kristian Skovhus i en pressemeddelelse, og han konstaterer videre med tilfredshed:

- De får mere service for de samme penge. Gebyrerne holdes i ro. Faktisk er det, Renosyd opkræver hos kunderne i 2018, på niveau med 2011.

Gebyret for affaldshåndtering vil i 2018 for en parcelhusejer med de almindeligt anbefalede ordninger ligge på omkring 2300 kr.

Renosyds direktør Annemette Fuglsang er også glad:

- Vi har de senere år haft fokus på at udvikle Renosyd mere forretningsorienteret, og vi har opnået en effektivitetsforbedring på fem procent. Jeg glæder mig meget over, at det nu udmønter sig i, at vi kan opfylde et stort kundeønske, uden at det koster ekstra, siger hun. /EXP

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Smittetallet skal bankes ned i Aarhus: Kommunens våben er masser af detaljerede data

Sport

Diego Maradona er død af hjertestop

Aarhus

Stabilt men alt for højt: Corona-smitten har stadig godt fat i Aarhus

Annonce