Annonce
Aarhus

Michelin og discount: Wassim Hallal laver samarbejde med Lidl

De første produkter i serien får et juletema med blandt andet chokolademandler og vaniljekranse. Arkivfoto: Axel Schütt

Der kommer til at ligge varer, som stjernekokken selv har udvalgt, på hylderne i Lidl fra 1. november.

AARHUS: Snart kan du få produkter fra Frederikshøj med hjem i indkøbskurven fra Lidl.

Det har tidligere været fremme, at den århusianske stjernekok Wassim Hallals restaurant ville begynde at samarbejde med en supermarkedskæde, som indtil nu har været unavngiven.

Men det blev altså den tyske discountkæde, der får produkter fra Wassim Hallal på hylderne. Og det glæder de sig til.

- Vores mission er at give danskerne den bedste kvalitet til den bedste pris, og vi arbejder konstant ud fra den mission, når vi vælger varer og leverandører på tværs af vores sortiment. Nu lancerer vi produktserien med Wassim, som er næste led i vores strategi og et godt eksempel på, hvor vigtigt kvalitet er for os, siger Mikko Forsström, der er indkøbsdirektør i Lidl.

For Wassim Hallals vedkommende handler det om at det skal blive nemmere for danskerne at lave lækker mad, selvom tempoet i hverdagen er højt.

- Vi danskere har så utroligt travlt, at det ofte går ud over vores mad. Jeg vil gøre det nemmere at tilberede et velsmagende og lækkert måltid mad, hvor smagen og kvaliteten er i top, siger han.

Varerne kommer fra hele landet, og er blevet udvalgt af Wassim Hallal selv, og skal også hjælpe med at få glæden ind i danskernes køkken igen.

- Der er masser af færdigretter og takeaway, der gør hverdagen nem, men vi skal tænke over det, vi spiser. Vi skal nyde smagen, duften, konsistensen. Mad er ikke noget, der bare skal overstås, det skal være en højtid igen, siger Wassim Hallal.

Produkterne bliver lanceret 1. november, og derfor bliver de første varer blandt andet økologiske marcipanbrød, vaniljekranse og chokolademandler.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Hård straf for at bruge mobilen bag rattet: Så mange har fået et klip i kørekortet

Aarhus

Bil brød i brand på tankstation

112

Kvinde slap heldigt fra at blive kørt ned i busskur ved Banegården: Bilisten var påvirket af narko

Aarhus For abonnenter

Beredskab er aktiveret på hospital i Skejby: - Vi er parate til coronavirus

Annonce