Annonce
Randers

Midnatspatrulje på dealerjagt: Kærestepar anholdt med helt apotek af ulovlige stoffer

Beslaglagt kokain, joints, hash og heroien fra kosterrummet på Politigården i København. Arkivfoto: Esben Salling/Ritzau Scanpix

Randers: En mistanke førte onsdag aften til fund af et meget stort udvalg af ulovlige stoffer - og et par sigtet for at sælge dem.

Onsdag kl. 23.24 var betjente fra Østjyllands Politis specialpatrulje således på besøg på en adresse i det nordøstlige Randers, hvor man havde mistanke om, at der blev opbevaret og solgt narkotika.

Da betjentene bankede på, åbnede en 22-årig kvinde døren. Hun blev gjort bekendt med, at politiet ønskede at ransage på adressen, og der blev i den forbindelse fundet amfetamin, ketamin, cannabisolie, joints, ecstasypiller, skunk og hash.

Der blev også fundet en peberspray i kvindens taske. Den 22-årige kvinde blev anholdt og sigtet for salg af narkotika og for overtrædelse af våbenloven. Politiet fik telefonisk kontakt til kvindens 28-årige kæreste, der kort efter kom til lejligheden, hvorefter han også blev anholdt og sigtet for salg af narkotika.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus For abonnenter

Beboere frygter, at dødskørsel på Aarhus Ø vil koste liv: Vagter og afspærring af p-plads er i spil til at dæmpe uroen

Livsstil

God morgen - skal vi danse tango?

Annonce