Annonce
Debat

Midtbyklubben - selvfølgelig kan en beslutning ændres

Annonce

Vil politikerne ændre en beslutning - flytning af Midtbyklubben i Aarhus - når de erkender, den er forkert?

Dette tema var en vigtig del af debatten om Midtbyklubben på et vælgermøde i Beboernes Hus, Sølystgade forleden. Her var der opbakning fra både SF, Radikale, Dansk Folkeparti og Konservative om, at det var en dårlig beslutning at flytte Midtbyklubben til Samsøgade Skole.

Midtbyklubben er klub for børn og unge i et område, der konstant er eksponeret overfor de sociale problemer, der findes i midtbyen. Hele miljøet omkring Nørregade og Klosterport er præget af hjemløse, alkoholikere og narkomaner. Pushere handler åbenlyst med stoffer i gaderne.

Midtbyklubben er et fristed for børn og unge, hvor der er voksne at tale med og voksenopsyn. Her er værksteder, sport og andre fritidsaktiviteter. Klubben ligger i et område, hvor der ellers ikke er mange seriøse fritidstilbud til børn og unge. Midtbyklubben kommer fra tre forskellige skoler Samsøgade, Laursens Realskole og Elise Smiths skole.

Flytningen er et resultat af en dårlig beslutning gemt i et stort forlig og resulterer i, at klubbens børn og unge fremover skal være på tre forskellige etager på Samsøgades skole. Det er IKKE et brugbart alternativ og vil aldrig blive et fristed for midtbyens børn og unge.

Hvor der er politisk vilje, er der vej. Selvfølgelig kan en beslutning ændres. Investeringer i børns og unges fremtid kan altid betale sig. Alt andet er dyrt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Coronavirus viser tænder: Der er enorme forskelle i smittespredningen i de østjyske kommuner

AGF For abonnenter

AGF-karakterer: Alt for mange ramte helt ved siden af i Slovenien

Annonce