Annonce
Debat

Midttrafik svarer: Vi tilbyder hjælp

"Det er helt korrekt, at Midttrafik ændrer åbningstiden for telefonisk bestilling af flextur, flexbus og handicapkørsel pr. 1. januar 2021 på grund af den digitalisering, der afspejler langt de fleste steder i samfundet", skriver Britta Charmig. Arkivfoto: Kim Haugaard
Annonce

DEBAT: Vi har fra Midttrafik et svar til Lotte Tobiasen (Århus Stiftstidende mandag 30. november, red.) om ændrede åbningstider for telefonisk bestilling af flextur, flexbus og handicapkørsel:

Kære Lotte Tobiasen, det er helt korrekt, at Midttrafik ændrer åbningstiden for telefonisk bestilling af flextur, flexbus og handicapkørsel pr. 1. januar 2021 på grund af den digitalisering, der afspejler langt de fleste steder i samfundet.


Med ovenstående digitale bestillingsmuligheder mener Midttrafik, at der er sikret fuldt tilgængelige online løsninger for samtlige kørselstyper under flextrafik.


Åbningstiden for telefonisk bestilling bliver ændret alle ugens syv dage til kl. 8.00-16.00. Det vil fortsat være muligt at ringe til Midttrafik i hele driftsdøgnet fra kl. 06.00 til 01.00 mandag-søndag. Dette i forhold til aflysning af kørsel og rykning for vogn.

Midttrafik tilbyder onlinebestilling af samtlige kørselstilbud, som i dag kan bestilles telefonisk. Handicapkørsel og flextur kan bestilles online via midttrafik.flextrafik.dk og flextrafiks bestillings-app. Flexbus kan bestilles via rejseplanen.dk.

Med ovenstående digitale bestillingsmuligheder mener Midttrafik, at der er sikret fuldt tilgængelige online løsninger for samtlige kørselstyper under flextrafik.

Midttrafik tilbyder kunderne hjælp til at komme i gang med online oprettelse og bestilling af kørsel. Kunderne kan ringe på alle hverdage fra kl. 8.00 til 12.00 via Midttrafiks informationslinje på tlf. 8740 8300.

Der kan bestilles kørsel 14 dage frem i tiden. Der kan ligeledes oprettes faste bestillinger for en given periode.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Styrelse fastholder prioritering af vacciner: Nødråb fra far til vuggestuebarn i Holme ser ud til at være forgæves

Coronavirus

Live:  Første plejehjemsbeboere får andet skud coronavaccine søndag

Aarhus

Corona fordelt på alder: Det går den rigtige vej for alle grupper i Aarhus

Annonce