Annonce
AGF

Milan Jevtovic scorede pragtmål mod Brøndby: Og det giver selvfølgelig noget selvtillid

Milan Jevotovic har haft svært ved at bide sig fast på AGF-holdet siden sommerens skifte. Men en god opstart ser ud til at have bragt ham tættere på mere spilletid. Foto: Kim Haugaard.
AGF-kantspilleren Milan Jevtovic har ikke just vadet i succesopleveler siden sommerens skifte fra Røde Stjerne, men måske var lørdagens fine indhop og afgørende scoring et vendepunkt?
Annonce

FODBOLD: Måske var det, der skete lørdag eftermiddag på Ceres Park, hvad der skal til for at løfte serbiske Milan Jevtovic op - og sådan for alvor bringe ham i spil til en startplads på AGF-holdet i foråret?

Måske.

Det var i hvert fald en fremragende scoring, den 27-årige kantspiller leverede til slutresultatet 2-1 i testkampen mod Brøndby, en aktion, der alt andet lige må indgyde selvtillid og hang til små lette dansetrin frem mod forårspremieren i Superligaen næste tirsdag mod Vejle, for med kun sammenlagt lidt over en times spilletid i efteråret i liga-regi, må han være tør i halsen.

Scoringen:

To Brøndby-forsvarer går fejl af bolden, ramler sammen, hvilket fra midterlinjen sender Jevtovic af sted ned mod modstandernes mål. Han har Joel Kabongo halsende efter sig, sagtner så farten, stopper nærmest op, tager et træk ind i feltet, snører Kabongo og lægger så med en følt inderside bolden op i det fjerneste målhjørne via underkanten af overliggeren.

Balkan-finesse.


Jeg håber på, at 2021 bliver et rigtig godt år for mig, så det var rigtig, rigtig vigtigt at få scoret og vist mig godt frem.

Milan Jevtovic


Hvad siger cheftræneren? Det er vel lige, hvad Jevtovic - og holdet - har brug for?

- At score giver altid selvtillid. Det er ofte det, der skal til for de her offensive typer, så det var virkelig godt at se. Det var dejligt både at se ham og Gift Links score, for det handler jo om, at vi får den kvalitet ind i holdet rent offensivt, der skal til, og det synes jeg, vi fik mod Brøndby, sagde David Nielsen efter opgøret.

Så det kan betyde, at det giver ham det nødvendige boost?

- Ja, det kan det altid. Så det er fint. Det er altid vigtigt at få scoret, så han skal bare arbejde videre.

Hvad siger Milan Jevtovic selv?

- Jeg håber på, at 2021 bliver et rigtig godt år for mig, så det var rigtig, rigtig vigtigt at få scoret og vist mig godt frem.

Føler du, at du er kommet tættere på en startplads?

- Det ved jeg ikke. Jeg har i hvert fald haft en god opstart. Jeg har fokus på at arbejde hårdt hver eneste dag, og så må vi se, hvad der sker. Det er træneren, der sætter holdet, men jeg føler mig godt tilpas og er skadesfri. Og det er positivt, lyder det fra den tidligere Røde Stjerne, Rosenborg og Bodø/Glimt-spiller, der i sommer skrev under på en fire-årige kontrakt med AGF.

Siden er det i alt blevet til syv officielle kampe i den hvide trøje. Ingen fra start. Så guleroden dingler.

- Det var vigtigt for både mig og Links at få scoret. Det er det, når man spiller kant. Vi vil gerne lave mål og assists. Vi har haft stor fokus på vores afslutninger til træning i den seneste uge, for vi har manglet noget på den front i de første kampe - især mod FCM. Og det bar frugt mod Brøndby. Det viser, at vi er på rette vej, siger Jevtovic.

AGF spiller igen på onsdag, hvor trupper tager turen til hovedstaden for at møde FC København i to testkampe, så alle spillere kan komme på græs.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
AGF

AGF-slutfløjts-podcast: Var der rødt kort? Gu VAR der ej

Coronavirus

Live:  Hver fjerde med corona er ikkevestlig indvandrer eller efterkommer

AGF

David Nielsen om AGF-udvisning: - Det er helt grundlæggende forkert

Annonce