Annonce
Aarhus

Milliardhandel på plads: Coop sælger Megasyd

Det er blandt andet butikskomplekset Megasyd, som Coop nu har solgt. Arkivfoto: Flemming Krogh

Efter at området har været til salg i tre måneder er det lykkedes Coop at sælge området ved Sønderhøj og Megasyd i Viby.

Annonce

VIBY: For lige lidt over tre måneder siden kom det frem, at supermarkedskæden Coop havde sat ejendomskomplekset Sønderhøj og Megasyd i Viby til salg for et milliardbeløb, og nu er det blevet solgt.

I en pressemeddelelse på kædens hjemmesider skriver Coop, at man har solgt ejendommene til ejendomsinvesteringsselskabet Dades, og selvom ingen af parterne vil ud med salgsprisen, så er der næppe nogen tvivl om, at Dades har haft den store tegnebog fremme.

Området dækker nemlig over ejendomme på 120.000 kvadratmeter, der både rummer kontorer, butikker og uddannelsescampus, udover muligheden for at udvide med boliger. Og så lige med 10.000 kvadratmeters parkeringspladser på vej.

Boris Nørgaard Kjeldsen, administrerende direktør i Dades er da også svært tilfreds med handlen.

- Med denne handel tager vi et stort skridt i vores fortsatte ekspansion i Aarhus-området. Sønderhøj og Mega Syd er et særdeles attraktivt ejendomskompleks med velholdte, moderne ejendomme, siger han.

Den tilfredshed deler bestyrelsesformanden i Coop, Lasse Bolander, som fortæller at det ikke har været svært at finde en køber til området.

- Interessen for ejendommene har været endog meget stor, både fra danske og internationale investorer. Vi er særdeles tilfredse med resultatet, og mener, at Dades vil være en god ejer, siger han.

Nu skal Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen bare lige sige ja til handelen, så kan de to glade herrer åbne champagnen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Borgmester til rådmand: Træk selv fogedforbud tilbage i plejesag

Aarhus

Rådmand vil droppe fogedforbuddet mod dokumentar: Samtidig trækkes politianmeldelsen af TV2 tilbage

AGF For abonnenter

Bagkanten: Hvem når bolden først? AGF står formmæssigt stærkest inden 'sølvfinale' i Parken

Annonce