Annonce
Aarhus

Millionstøtte til Fundamentet

Fundamentet blev stiftet af Steffen Rasmussen i 2014 som en organisation for sårbare eller udsatte borgere i Aarhus. Organisationen er et forsøg på at nytænke de sociale indsatser. Foto: Kim Haugaard

Fundamentets unikke indsats og arbejde med socialt udsatte og sårbare borgere i Aarhus resulterer nu i, at Lind Invest donerer yderligere 1,8 mio. kroner til organisationen.

Annonce

AARHUS: Lind Invest støtter i forvejen Fundamentet med 2 mio. kroner, men har nu valgt at donere yderligere 1,8 mio. kroner til organisationen. Dermed modtager Fundamentet årligt 380.000 kroner over 10 år af århusianske Lind Invest, der har støttet organisationen siden 2015.

Beløbet bidrager til, at organisationen nu har sikret sit grundlag for projekterne Borgerhjælpen, Vi Tror På Dig og Behandlingsrummene indtil 2020.

- Fundamentet løfter en svær opgave rigtig godt for sårbare unge og voksne i Aarhus og skaber stor værdi for både den individuelle borger samt for samfundet. Dette arbejde, tror vi på, er vejen frem for sociale indsatser. Derfor støtter vi nu Fundamentet yderligere for at garantere organisationens drift de næste år og skabe ro til at fokusere på deres værdifulde arbejde, udtaler Henrik Lind, CEO i Lind Invest.

I Fundamentet glæder man sig over, at økonomien nu er sikret helt frem til 2020.

- Fundamentet oplever et stigende antal henvendelser fra borgere, flere frivillige og flere komplekse problemstillinger. Derfor er det en stor hjælp at kunne sikre personale til det, driften og de mange forskellige muligheder til borgerne samt ikke mindst at fortælle alle, at vi er her for at blive, og at de kan føle sig trygge, siger Steffen Rasmussen, daglig leder og stifter af Fundamentet.

En central del af Lind Invests tilgang til socialt ansvar er, at de ressourcer, der bliver investeret i sociale projekter, skaber så stor en effekt for den specifikke målgruppe som muligt. Deres seneste analyser og Social Return on Investment-rapport viser, at for hver investeret krone skaber Fundamentet en social og samfundsøkonomisk værdi på 13,65 kroner.

Fundamentet støttes desuden med midler fra A. P. Møller Fonden, Casablanca Familien, Socialstyrelsen, Plads til Forskelle Prisen samt indtægter fra arrangementer og foredrag osv. Aarhus Kommune har tidligere støttet og støtter Fundamentet frem til udgangen af 2017.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Sommerjazzen er i fuld sving

AGF

Ingen Benjamin længere: Hvidt har taget store skridt i AGF

Annonce