Annonce
Navne

Mindeord: En frygtløs folkeskolelærer

Hannah Winsløw, Brabrand, er død, 78 år. Privatfoto
Annonce

MINDEORD: Steen Skovsgaard, Brabrand, har skrevet mindeord om Hannah Winsløw, Brabrand, der er død, 78 år:

Én af Egebakkeskolens pionerer, Hannah Winsløw, er død.

For 25 år siden var vi en lille gruppe på fire, der blev enige om, at der burde laves en kristen friskole i Aarhus Vest. Der var i forvejen tre muslimske friskoler, så vi mente, at der måtte være behov også for en kristen friskole.

Ideen blev positivt modtaget af mange, men også mødt med modstand bl.a. fra politisk hold. Nogle mente, at vi nærmest var racister, andre, at det var et angreb på folkeskolen.

Hannah, som var - og forblev med at være - folkeskolelærer i Aarhus Vest, var fyr og flamme, og hun kastede sig frygtløst og fuld af energi ind i projektet. Det er ikke hver dag, at en folkeskolelærer stiller sig i spidsen for en friskole, men Hannah bekymrede sig ikke om, hvad folk mente om hende. Hun mente, at ideen var rigtig, og så var hun på pletten og var med til at skabe grundlaget for en succesfyldt friskole.

Hannah var et menneske, der gerne stillede sig til rådighed, hvor der var brug for hende. Hendes hjerte bankede særligt for familien og for de mange elever, der nød godt af hendes undervisning gennem 35 år. Hun var en kvinde fuld af mod, power og farver – og der er grund til at sige tak for, hvad hun gav.

Hun efterlader sig mand, tre børn, svigerbørn og tre børnebørn.

Æret være hendes minde.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Zoo som p-plads

Aarhus

Hospital i Skejby genindfører restriktioner: Dette gælder fra fredag

Annonce