Annonce
Mindeord

Mindeord: Han var i sandhed en ven

Bill Sejer Nielsen har sendt mindeord om sin ven, Mogens Stab Nielsen, Hammel, der er død, 81 år:

Jeg har mistet en af mine bedste venner, Mogens Stab Nìelsen, 81 år, kvalitetskontrolchef hos Nordisk Wavin gennem mange år.

Mogens lærte mig om plastrør og kvalitetskravene til disse. Mogens var som jeg selv uddannet maskinarbejder. Han var udlært på Søren Madsens maskinfabrik i Aarhus, og efter endt læretid ĺæste han til maskinmester på Århus Maskinmesterskole. Derefter blev han ansat i rederiet Mærsk og sejlede først med Regina Mærsk.

En af de første ture gik til Genova, og han havde sin forlovede, Gitte, med på turen. Hun stod brud ombord på Regina Mærsk i netop havnen i Genova. Samme Gitte har fulgt Mogens i tykt og tyndt lige siden, og sammen har de fået tre dejlige børn, Pia, Jane og Claus.

Mogens vidste meget om de maskiner og apparater, som jeg lavede. Han tog flere gange med mig på udstilling og hjalp mig med at demonstrere disse.

Men også cykelklubben havde gavn af hans hjælpsomhed, idet han gennem mange år ledte gymnastikken i klubben om vinteren. Desuden var han også en uhyre dygtig old boys-rytter i cykelklubben. Desværre mistede vi ham til golfen, som han var meget bidt af de senere år, og her fik han også mange venner.

Jeg vil savne samværet med Mogens, han var en vigtig del i mit liv og i sandhed en ven.

Æret være Mogens Stabs minde.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Tæt trafik på Helgenæs skaber debat

Annonce