Annonce
Navne

Mindeord: Jesper Stærmose

Jesper Stærmose. Privatfoto
Annonce

John Stærmose, CEO hos Staermose Industry A/S, Odder, har indsendt følgende mindeord om sin far, Jesper Stærmose, Odder, der døde som 60-årig torsdag 7. september på Hospice Søholm efter knap et år med lungehindekræft:

Jesper Stærmose blev født i Odense og voksede op først i Hunderupkvarteret og senere på Kalørgården ved Korup vest for Odense. Han gik på Hørlykke Skole og senere på Herlufsholm kostskole og tog efterfølgende sin realeksamen fra Korup Skole.

Sidenhen gik Jesper i tømrerlære og læste umiddelbart videre til teknisk tegner.

Han arbejdede et halvt års tid, inden han flyttede til Søby ved Odder med sin hustru.

Jesper begyndte at studere til bygningskonstruktør i Horsens og afsluttede uddannelsen med topkarakter i 1981.

Han startede kort efter virksomheden Østjysk Genvarme. Under dette navn arbejdede han med at isolere ventiler på mange af de danske sygehuse. Under sit arbejde fik han øjnene op for, at der var et marked inden for produktion af isoleringskabinetter til pladevarmevekslere. Det blev startskuddet på det værksted, der blev bygget på privatadressen i Søby og skulle rumme produktionen af isoleringskabinetter.

Som tiden gik, udviklede virksomheden sig til en eksportsucces, og rammerne blev for små. Produktionen flyttede til større lokaler i Odders industrikvarter.

Som afslutning på Jespers karriere startede han i samarbejde med sin søn en afdeling inden for laserskæring og pladebearbejdning.

Som ung var Jesper en ivrig dressur- og springrytter, ligesom han elskede at sejle og rejse med familien.

Jespers sidste tid foregik mest i sommerhuset i Dyngby ved Odder, hvor han sammen med sin nærmeste familie og venner nød den sidste tid.

Jesper huskes som en flittig og arbejdsom person. Hans prioriterede altid familien over alt andet, og hans kærlighed til denne skabte et trygt hjem for dem, han holdt allermest af.

Hans ældste søn overtog forretningen til Jespers store tilfredsstillelse. Det mellemste barn er i dag arkitekt, og det yngste er softwareingeniør.

Jesper var meget stolt af sine børn, hvilket også understreger hans store kærlighed til familien.

Jesper efterlader sig en datter, to sønner, tre svigerbørn, to børnebørn og sin kone gennem 39 år.

Æret være hans minde.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce