Annonce
Mindeord

Mindeord: Kirsten Bødker

Flemming Pedersen, Hørning, har skrevet mindeord om Kirsten Bødker, Hørning, der er død:

Kirsten Bødker var født og opvokset i Ask ved Solbjerg. Efter endt skolegang i Solbjerg kom hun i lære på et revisionskontor i Højbjerg. Herfra fortsatte hun til DLG som kontorassistent og fra DLG videre til sygesikringsafdelingen ved Aarhus Kommune i Viby. Hun skiftede i 1978 til Hørning Kommune, hvor hun i 1974 sammen med sin mand havde etableret sig. I 1988 flyttede hun jobmæssigt til Odder Kommune som fuldmægtig i sygedagpengeafdelingen og senere i løn- og personaleafdelingen. Sideløbende med det daglige arbejde uddannede hun sig til merkonom/kommunom. Som sådan både underviste hun og var censor på forvaltningskolen. Hun sluttede i 2013 på grund af alvorlig sygdom sin karriere som leder af Borgerservice i Odder Kommune.

I fritiden var hun - udover med børn, hus og have - aktiv i Lions-arbejdet, først i Lions Regina i Aarhus. Senere var hun med til at starte Lions Klub Hørning Q, en klub kun for kvinder. Ligeledes igennem Lions-arbejdet var hun involveret i 8. marts-arrangementet i Kulturhuset i Skanderborg. Hun deltog også aktivt i herreklubbens aktivitet i forbindelse med Smuk Fest og i Bakkeløbet, indtil sygdommen gjorde, at hun ikke havde kræfter til det længere.

Ingen er nogensinde gået forgæves til Kirsten om et problem, hun havde forstand på, uden at få hjælp, selv her i den sidste tid, hvor kræfterne begyndte at svinde.

Sygdommen satte også en stopper for rejseaktiviteten, som ellers havde bragt hende sammen med sin mand til Australien, New Zealand, Kina, USA, Ægypten og mange ture til Norge, Sverige, Finland og flere andre steder. I de senere år blev megen af tiden brugt i familiens sommerhus i Skovgaarde på Norddjursland.

Kirsten Bødker efterlader sig ved sin bortgang mand, to døtre, to svigersønner og fire børnebørn.

Æret være Kirsten Bødkers minde.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AGF

Interview: Ankersen om kontraktforlængelse, selvtræning med Mortensen og om at smadre Brøndby

Annonce