Annonce
Mindeord

Mindeord om Jon Rostgaard Boiesen

Annonce

Keld Hvalsø og Lone Norlander Smith, byrådsmedlemmer i Aarhus Byråd for Enhedslisten, har sendt følgende mindeord om Jon Rostgaard Boiesen, Aarhus, der er død, 42 år:

Jon Rostgaard Boiesen, Aarhus, er død uden forudgående sygdom natten mellem den 25. og 26. december, 42 år, ung, fuld af livsmod og begavelse.

Jon var vikarierende sekretær for Enhedslistens byrådsgruppe i Aarhus. Han var nysgerrig og kringlet i sine spørgsmål, til os, der sidder i byrådet, og en stor bidragyder for os og for den baggrundsgruppe, der hjælper byrådsgruppen.

Jon havde flere sideløbende ansættelser bl.a. på Københavns Universitet, men arbejdet for Enhedslisten var særligt for Jon. Han havde som medlem siden 1. maj 2005 et solidt kendskab til vores parti både lokalt og nationalt i kraft af det organisatoriske arbejde, som han deltog meget aktivt i.

Jon har ved flere lejligheder ageret både som referent og dirigent ved diverse generalforsamlinger i Enhedslisten og havde solid erfaring med at tage referater, der præcist og loyalt afspejlede, hvad der var besluttet på møderne. Jon hjalp også med pressemeddelelser og intern kommunikation.

Jon var et meget venligt og pligtopfyldende menneske med et anarkistisk indre og et krøllet hoved, både indvendigt og udvendigt, og med et smittende grin, der ofte kom som et udbrud og spredte glæde.

Vi fik alt for kort tid sammen med Jon og er meget berørte over hans alt for tidlige død.

Vores varmeste tanker går til alle dem, der stod Jon nær.

Æret være hans minde.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Fundings analyse: Når Messerschmidt bliver forfremmet, skal du lægge mærke til disse tre ting

Annonce