Annonce
Navne

Mindeord om Rita Jensen: Der blev stille i Højbjerg

Rita Jensen, Højbjerg, er død, 95 år. Privatfoto

Mindeord: Susanne Kongensgaard, Glamsbjerg, har sendt følgende mindeord om sin livslange veninde Rita Jensen, Højbjerg, der døde 26. maj, 95 år:

Rita Jensen, der fyldte 95 år 7. april i år, er ikke blandt os længere. Lige til det sidste var Rita en fornøjelse at besøge.

Med en hukommelse som få evnede hun om nogen at fortælle og genfortælle historier fra et langt liv og slå et godt og smittende grin op.

Annonce

Rita var utrættelig i sin omsorg for andre, fulgte os alle tæt og holdt sig orienteret om stort og småt i vores liv - altid smilende, altid imødekommende og altid oprigtig interesseret i, hvad vi var optaget af.

Når besøget var slut, nød Rita at kigge på sine mange blomster, og ikke mindst nød hun at glædes over sine mange minder gennem et langt liv.

Rita voksede op i ”skoven” ved Arden og kom senere i huset på Samsø. Når arbejdsdagen var forbi, var Ritas store interesse dilettant, og det hang ved gennem hele livet, for Rita var en farvestrålende person, der mestrede fortællekunstens svære disciplin til perfektion, og hun vil blive savnet for det livsstykke og ejegode menneske, hun var.

Ritas mand Oscar gik bort i 2012, og siden har Rita boet alene på plejehjemmet Sct. Olaf i Holme.

Rita efterlader sig børn, børnebørn og oldebørn. Hertil kommer "papbørn", som hun tog under sine vinger. Rita var "mor Rita" for mange – og alle har vi nydt godt af Ritas store gæstfrihed og glæde ved at varte os op.

Æret være Ritas minde.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Udbrud af ekstra smitsom corona-variant: Vuggestue og børnehave i Risskov lukket

Aarhus

De smarteste sygehuse klarede coronakrisen bedst: AUH er blandt de bedste i verden

Aarhus For abonnenter

Beboere frygter, at dødskørsel på Aarhus Ø vil koste liv: Vagter og afspærring af p-plads er i spil til at dæmpe uroen

Alarm 112

Nye redningsstiger i østjyske havne skal forebygge drukneulykker: Skrig-orange og kan ses fra vandet i mørke

Annonce