Annonce
Navne

Mindeord: Poul Hartvig Andersen

Poul Hartvig Andersen er stille og roligt efter 94 gode år sovet ind. Privatfoto
Annonce

Mindeord: Niels Hartvig Andersen, Næstved, har sendt følgende mindeord om sin far, Poul Hartvig Andersen, Tranbjerg, tidl. Højbjerg, der er død, 94 år gammel.

Poul Hartvig Andersen, tidligere direktør i firmaet A/S Andersen & Langfeldt, Underholdningsautomater, Tværskiftet 9, Beder, er stille og roligt efter 94 gode år sovet ind på Plejehjemmet Tranbjerg omgivet af familien.

Poul Andersen blev udlært som elektronikmekaniker, og efter et år i Sverige aftjente han sin værnepligt med et år ved Den danske Brigade i Tyskland i 1948. Poul bar med stolthed mindemedaljen om denne indsats, der positivt mærkede ham for livet.

Efter en kort tid i støvsugerbranchen gik han hurtigt ind i branchen med spilleautomater og underholdsmaskiner. Firmaet Andersen & Langfeldt blev etableret i 1971, og det udviklede sig til at blive et af landets største. Firmaet blev afhændet i 2007.

Poul Andersen var en igangsætter og håndværker, der ihærdigt og meget arbejdsomt fulgte ideerne til måls med fine resultater, godt hjulpet af hustruen Gudrun, som desværre gik bort efter mere end 50 års godt og lykkeligt ægteskab i 2006.

Udviklingen fra rent mekaniske spillemaskiner til fuldt elektroniske spilleautomater blev fulgt nøje, og firmaet og dets ansatte forstod på en god og effektiv måde at tilpasse sig de mange nye og udfordrende måder at overleve på i underholdningsindustrien. Pouls ledelsesform var meget uformel, men effektiv, og man vidste altid, hvor man havde ham. Et ord var et ord.

Familien boede på Carinavej i Højbjerg, mens fritiden blev brugt på sommerhuset på Skødshoved, som i mere end 50 år dannede rammerne om et rigt familieliv og besøg af venner, der nød den store fredelige grund tæt på Skødshoved Jollehavn, Aarhus Bugten og Mols Bjerge. Mange af de ansatte i firmaet blev faste venner, der selv til det sidste, sammen med familien, besøgte Poul på Plejehjemmet Tranbjerg, hvor han tilbragte sine sidste fire gode år med kærlig, professionel og omsorgsfuld pleje.

Tak for alle de glade stunder og de mange muligheder, som du gav os.

Poul Andersen efterlader sig sønnen Niels og børnebørnene Peter og Julie, samt fire oldebørn.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Mobil testenhed tilbage i Gellerup: Svært at få beboerne til at flytte sig

Aarhus For abonnenter

Søns misbrug har kostet Bente og Søren penge, søvn og tårer: - Man føler sig magtesløs og mistænkt for at være dårlige forældre

Aarhus

Fire elever ramt af corona: Var netop kommet hjem fra studietur til Polen

AGF

Det Hvide Snit:  Er der bund i ny, ambitiøs AGF-målsætning - og hva' ka' OB?

AGF For abonnenter

Bagkanten: Sæsonen er knap begyndt, men David Nielsen skal allerede ud i krogene for at finde friske spillere

Annonce