Annonce
Navne

Mindeord: Ruth var et enestående hjælpsomt, imødekommende og kærligt menneske

MINDEORD: Ejvind Nielsen, maler og skulptør, tidl. sognepræst ved Ravnsbjergkirken, Aarhus C, har sendt følgende mindeord om Ruth Kruse, Råhøjgård i Stavtrup, der døde 31. marts, 77 år gammel:

Jeg har kendt Ruth siden 70’erne, hvor jeg boede med min familie i Stavtrup. Ruths mand. Leo, var kendt i hele Stavtrup, hvis der skulle skovles sne eller hentes affald. "Bare ring til Leo, hvis der er problemer med den slags", fik vi at vide, da vi slog os ned i byen.

Og det gjorde jeg jævnligt gennem årene. Også da jeg blev sognepræst ved Ravnsbjergkirken og flyttede i tjenestebolig tæt på kirken.

Da jeg holdt afskedsgudstjeneste i januar 2004, var Ruth og Leo i kirke. Efter gudstjenesten, sagde jeg til dem, at nu kunne de godt tage hjem til deres gård og finde et godt lokale, hvor jeg kunne have værksted og lave skulpturer, som jeg var begyndt på. 14 dage efter gav de mig en nøgle til et dejligt værksted, hvor jeg kunne rykke ind med mine ting. Jeg blev meget rørt over deres venlighed. Og det værksted har jeg endnu.

Den venlighed og varme og imødekommenhed, som jeg har mødt ved utallige samvær gennem årene, kan jeg næsten ikke beskrive.

For nogle år siden mistede Ruth sin mand, men på enestående vis har hun klaret at beholde hjemmet og de mange opgaver og har samtidig været udadvendt og hjulpet i flere år i køkkenet på plejehjemmet ”Søholm”, og hun har i adskillige år siddet i menighedsrådet i Ormslev sogn.

Mange samtaler og hyggelige stunder har vi haft gennem årene. Ruth var et enestående hjælpsomt, imødekommende og kærligt menneske.

Æret være hendes minde.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
AGF

Langt mere snert i AGF-holdet i Randers, men drømmen brast om en finale på eget græs

AGF

AGF-cheftræner: Vi lagde alt, men tabte finalepladsen for en uge siden

Aarhus

Forvirring om smittetal - men det går den gale vej: To sogne trues af tvangsnedlukning

Annonce