Annonce
Mindeord

Mindeord: Skatterevisor med en aktiv fritid

Henning Sørensen, Højbjerg, er død, 87 år. Privatfoto
Annonce

Helle Neimann Olesen, Højbjerg, har skrevet mindeord om sin far, Henning Sørensen, Højbjerg, der er død, 87 år:

Henning Sørensen blev født 11. august 1932 på Frederiksbjerg i Aarhus. Han voksede op under anden verdenskrig og fortalte ofte historier om det, der skete i Aarhus under krigen. Han startede som elev ved DSB, hvor han var ansat i mange år som trafikkontrollør og fra 1966 til 1976 som togleder med ansvar for den daglige driftsafvikling af toggangen i Jylland-Fyn.

Hos DSB mødte han sit livs kærlighed, Ellen Margrethe, som han nåede at fejre diamantbryllup med. Sammen fik de to døtre, og familien er senere blevet udvidet med to svigersønner, fem børnebørn og et oldebarn.

Senere uddannede Henning Sørensen sig til skatterevisor og var ansat hos Aarhus Skattevæsen - først i Holme og derefter i Viby - indtil han gik på pension.

Som person var han meget udadvendt og afholdt af mange mennesker. Han havde et meget aktivt liv og nød i sin fritid naturen og campinglivet sammen med både sin ægtefælle, venner og familie.

Henning og Ellen Margrethe Sørensen rejste meget både i Danmark og i udlandet og inviterede flere gange hele familien med til bl.a. Isla Margarita og Amalfikysten i Italien. For Henning Sørensen var familien vigtig, og han viste altid oprigtig interesse for sine børns og børnebørns liv. Desuden fulgte han indtil det sidste med i nyheder og politik i både ind- og udland.

Henning Sørensen sov stille ind fredag 29. november på Plejehjemmet Skt. Olaf i Højbjerg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Fuldt hus i de hvide test-telte: Ingen ledige tider før weekenden

Udland

Få overblikket: Mindst 100 mennesker har mistet livet ved voldsom eksplosion i Beirut

Aarhus

Stigning i smittede: Somalisk forening i chok over corona-tal

Aarhus For abonnenter

Tonicha går med mundbind i bussen: 25-årig ven døde af corona

Annonce