Annonce
112

Troede naboens hus brændte: Flammer åd taxa-minibus i Tranbjerg

Minibussen blev meldt i flammer kl. 00.47 natten til lørdag. Foto: Clea Brosø

TRANBJERG: Alarmen gik kl. 00.47 hos Østjyllands Brandvæsen om ild i minibus i Østergårdsparken i Tranbjerg.

Det viste sig, at at taxa minibus fra Horsens Taxa stod i flammer på gæsteparkeringen i et område, hvor der er mange træhuse.

Udrykningen vækkede beboerne i en stor del af nabolaget, der kom ud af husene for at se brandvæsnet slukke branden.

- Jeg så et genskin af noget orange, der lignede ild i vinduet, og troede først det var naboens hus, der brændte. Min far og jeg skyndte os ud for at tjekke, hvad der skete, og der stod en taxa minibus i store og høje flammer. Jeg skyndte mig at kontakte 112, som heldigvis var her hurtigt, cirka 00.50, fortæller Clea Brosø, der taget billederne.

- Brandvæsnet ankom og begyndte at spule vand på bilen, hvilket de stoppede med kl. 01.09. bagefter blev der fyldt skum på og de kørte igen kl. 01.39, fortæller Clea Brosøe, der som mange andre i Østergårdsparken kom sent i seng.

Ifølge vagtchef Jens Rønberg fra Østjyllands Politi har politiets teknikere undersøgt minibussen for senere at kunne fastslå, om branden er påsat eller skyldes en teknisk fejl.

Branden var i øvrigt så kraftig at to biler - en på hver side af minibussen - også blev beskadiget af varmen.

Annonce
Minibussen blev meldt i flammer kl. 00.47 natten til lørdag. Foto: Clea Brosø
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Psykolog om efterladte børn: De vil føle sig fortabt

Læserbrev

Parkering på fiskerihavnen. Er vi blot en stime gubbier i akvariet?

Det forekommer mig ret bizart, at to rådmænd offentligt diskuterer, hvem der mon er skyldig i den ene fejl efter den anden, samtidig med at vi borgere blot ser på cirkusset. Det var i ingens interesse, at parkeringsforholdene blev ændret på Fiskerihavnen. Men af en eller anden finurlig bureaukratisk grund ændrede man det uden argumentatorisk grund. Vi så det også med projekt Aarhus Folkepark, hvor der heldigvis blev oprettet borgergrupper mod indgriben i vores grønne områder. Burde det overhovedet være nødvendigt at oprette protestgrupper? Burde borgerdemokrati/-inddragelse ikke være en ren selvfølge? Heldigvis landede Lind Invest og Salling Fondene lidt ro på bølgen i akvariet. Men også her går det stærkt, og før vi fik set os om, hed projektet pludselig Kongelunden. Jo, demokratiets vej i akvariet vil ingen ende tage. Gubbierne svømmer konstant rundt og følger bare strømmen af fodringen fra oven. Det er, som om byrådets aktører i akvariet helt har glemt, at de er medaktører og skal varetage miljøet i vandet til gavn for alle. Det kunne være ønskeligt, at man lyttede noget mere til borgerne og stillede dem overfor flere valg, så det ganske enkelt var flertallet, der havde en sidste stemme, i forhold til om det skal være den ene eller den andens byudviklers forslag, der bliver realiseret i de forskellige enormt store projekter, der skal udvikle byen. Vi skal alle være her, og vi skal alle behandles med respekt.

Aarhus

Efter 15 timer: Stadig ingen spor af forældre til efterladte småbørn

Annonce