Annonce
Aarhus

Mistænkt for Kappelvænget-drab anholdt: Sad i sin bil på rasteplads på motorvejen

Politiet var talstærkt tilstede, da en 21-årig mand mistede livet en fredag aften i slutningen af september dræbt af skud. Foto: Local Eyes
29-årig mand fra Åbyhøj mistænkes for at have skudt 21-årig mand ved Kappelvænget for få uger siden.

AARHUS: En 29-årig mand fra Åbyhøj er mandag formiddag blevet anholdt i en aktion i Midt- og Vestjyllands politikreds.

På baggrund af en intens efterforskning har Østjyllands Politi de seneste dage ledt efter den 29-årige mand, der mistænkes for at have dræbt en 21-årig mand på Kappelvænget den 25. september.

Den 29-årige mand blev mandag ved 11.44-tiden anholdt i sin bil på rasteplads Hærvejen på den midtjyske motorvej øst for Give i et samarbejde med Midt- og Vestjyllands Politi.  Det skriver Østjyllands Politi i døgnrapporten.

Han vil nu blive overleveret til Østjyllands Politi, og det forventes at han tirsdag vil blive fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Aarhus.

Annonce

Dræbt fredag aften

Den 21-årige blev dræbt af skud fredag 25. september ved Kappelvænget i Herredsvang.

- Der er ingen tvivl om, at det er et drab begået i det kriminelle miljø, og vi arbejder på højtryk for hurtigt at få fat i gerningsmanden. Vi efterforsker bredt, og det er endnu for tidligt at sige noget om motivet for drabet, og om det eventuelt er banderelateret, udtalte vicepolitiinspektør Lennart Glerup efter skuddrabet.

Politiet modtog anmeldelsen om skyderiet fredag klokken 19.31. Den 21-årige mand blev umiddelbart herefter kørt på skadestuen, men han afgik kort efter ved døden.

Drabet ved Kappelvænget var det seneste af en række alvorlige volds- og skudepisoder, der har ramt Aarhus-området de seneste måneder.

Flere af hændelserne har kostet menneskeliv.

En 25-årig rapper blev således 22. juli fundet dræbt af skud ved Jydsk Væddeløbsbane i Aarhus, og dagen efter blev en 42-årig mand med relation til rockerbanden Satudarah dræbt af knivstik i Brabrand.

Nogle uger senere - den 6. august - blev en 22-årig mand fundet dræbt af skud i en bil, der var parkeret i Vårkjærparken i Viby.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Et år med corona: Restaurantejer, sognepræst, selvstændig og butiksindehaver gør status på året der gik

AGF

David Nielsen efter sejr som kulmination på utrolig uge: - Nogle troede, at hængelåsen var røget af for os

Danmark

Formand for landets intensivlæger: - Børn med corona kan blive efterårets store udfordring

Annonce