Annonce
Aarhus

Mistanke om skadedyr: Lidl-butik i Risskov lukket

Dette skilt møder kunderne ved Lidl i Risskov. Foto: Steffen Petersen
Lidl i Risskov var søndag eftermiddag nødt til at lukke butikken ned på grund af mistanke om skadedyr.

AARHUS: "Midlertidig lukket".

Sådan står der på et skilt i vinduet hos Lidl i Risskov på Ravnsøvej.

Den tyske discount-butik har efter mistanke om skadedyr været nødt til at lukke ned, mens man finder ud af, om det er sikkert for kunderne at handle igen.

"For at kunne garantere din fødevaresikkerhed har vi valgt at lukke butikken midlertidigt efter mistanke om skadedyr," skriver butikken i Risskov og henviser i stedet til butikken i Hasle.

Lukningen sker på butikkens eget initiativ, og fordi man vil være på den helt sikre side, forklarer kommunikationschef i Lidl, Morten Vestberg.

- Det er korrekt, at vi søndag selv lukkede butikken efter en mistanke. Det er noget, vi altid gør forebyggende. Derfor er der et eksternt eksperthold ude og holde butikken under observation, siger han.

- Det er altid trist, når vi må lukke en butik ned, og vi beklager, hvis vi skuffer nogle kunder, men det er for at være på den sikre side, siger Morten Vestberg, som understreger, at Lidl i Risskov er en Elite Smiley-butik.

Fødevarestyrelsen er også blevet underettet om mistanken.

Man åbner igen, når det eksterne hold igen kan frikende butikken.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

Socialdemokraterne hader idræt

Indrømmet, overskriften er måske nok strammet en anelse, men når man ser på, hvordan borgmesterpartiet optræder i spørgsmålet om at sikre ordentlige og tilstrækkelige idrætsfaciliteter til de århusianske borgere, så kan man ikke helt undgå at sidde tilbage med fornemmelsen af, at partiet egentlig ikke tager den del særlig seriøst. Sammenligner man Aarhus med alle andre byer i Danmark, er det nemlig kun indbyggerne i hovedstaden, der er dårligere stillet end århusianerne. En rapport fastslog for nylig, at hvis udviklingen fortsætter, vil Aarhus i 2030 mangle hele 32 fodboldbaner og 22 idrætshaller, hvis byen bare skal opretholde den nuværende fordeling af borgere per facilitet - og det er endda uden at medregne, at byen vokser med over 5000 indbyggere om året. Det er naturligvis ikke alene Socialdemokratiets ansvar, men lige nu er det i hvert fald fair at fastslå, at det er byrådets største parti, der står i vejen for, at idrætsområdet kan få det tiltrængte løft. Både Venstre og Radikale har gentagne gange forsøgt at råbe de øvrige partier op, men specielt den røde del af byrådssalen virker til helt at have mistet hørelsen, når det handler om idrætsfaciliteter. Ufatteligt, når man ved, hvor meget et velfungerende forenings- og idrætsliv betyder for alt lige fra integration til sund livsstil og mindre kriminalitet.

Annonce