Annonce
Aarhus

Modig mand jagtede tyve i færd med et indbrud: Fangede en af dem i parkeringskælder

De tre formodet tyve havde sportstasker med, da de skaffede sig adgang til en kælderrum i en baggård i Aarhus C. Arkivfoto: Camilla Rønde
En 30-årig mand løb efter tre formodede gerningsmænd til et indbrud, da han så dem gå ind i en baggård. To blev fanget, mens en stadig er på fri fod.
Annonce

AARHUS: Onsdag aften var en 30-årig mand vaks, da han så tre mænd gå ind i en baggård i Aarhus C, hvor de skaffede sig adgang til et kælderrum.

Den 30-årige fulgte efter mændene, der havde medbragt sportstasker og kiggede sig nervøst omkring. Han spurgte, hvad de lavede, og sagde, at han ville ringe til politiet.

Det fik de tre mænd til at løbe deres vej, og den 30-årige satte efter dem. Under flugten smed de tre mænd flere genstande fra sig, blandt andet flere smykker og en mobiltelefon.

Den 30-årige fortsatte efter to af mændene ind i parkeringskælderen under Bruuns Galleri, hvor det lykkedes ham at tilbageholde den ene, mens han mistede den anden af syne.

Kort efter ankom en patrulje til parkeringskælderen, hvor de anholdt den 18-årige mand, som den 30-årige havde tilbageholdt. Den 18-årige blev anholdt og sigtet for indbrud og taget med på politistationen.

I mellemtiden mødte en anden patrulje tæt derved en 26-årig mand, som passede til beskrivelsen af den ene af de to andre formodede gerningsmænd. Den 26-årige blev ligeledes anholdt og sigtet for indbrud.

Politiet har stadig ikke fundet den tredje formodet tyv, men de har en formodning om, hvem gerningsmanden er.

Annonce
Annonce
Aarhus

Festugeboss er tavs om aflysning

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Børn og unge hårdt ramt: Omkring 30 smittede og 300 børn er sendt hjem fra århusianske skoler og dagtilbud

Aarhus For abonnenter

Stikprøve i Føtex, Kvickly og Menu: Så mange kunder spritter ikke hænder

Annonce