Annonce
Debat

Molslinjen: Lad os få turen mellem Ebeltoft og Odden tilbage

"Molslinjens trafik ødelægger Aarhus-trafikken, som i forvejen er overbelastet. Der burde fra starten have været tænkt aflastningsveje, da Aarhus Ø blev bygget. Nu går den helt i kage, og noget må gøres. Alle vil gerne have succes, men her går det over stregen. Byen kan ikke bære det! Noget af Molslinjens trafik må tilbage til, ja, Molslandet, Ebeltoft", skriver Inger Vibeke Storm. Arkivfoto: Jens Thaysen

DEBAT: Ufatteligt, at trafikken ikke deles op. Molslinjens trafik ødelægger Aarhus-trafikken, som i forvejen er overbelastet. Der burde fra starten have været tænkt aflastningsveje, da Aarhus Ø blev bygget. Nu går den helt i kage, og noget må gøres.

Alle vil gerne have succes, men her går det over stregen. Byen kan ikke bære det! Noget af Molslinjens trafik må tilbage til, ja, Molslandet, Ebeltoft.

Bare en lille ting: En kunstner fra Amager udstiller for tiden i Ebeltoft. Hun måtte sejle forbi Ebeltoft fra Odden til Aarhus og så belaste vejene tilbage til Ebeltoft ...


Kom nu, det er lige ved at gå i kage det hele!


Før i tiden var der jo Grenaa-Hundested, som var en god genvej for sjællænderne til Jylland, når man skulle nordpå. Så enkelt, så hurtigt. Og der var om sommeren hyggelig sejlads Aarhus-Ebeltoft-Ballen på Samsø og retur samme dag, så der var gang i den. Og der var sejlads fra Aarhus Havn langs kysten til Ørnereden og Moesgård og retur med glade sommerklædte mennesker med stop forskellige steder undervejs. Det stoppede før krigen og kom aldrig i gang igen.

Det hele må kunne nytænkes!

Molslinjen får noget af sin trafik fra Sjælland fordelt på den korteste tur, nemlig Odden-Ebeltoft. Og så kunne vi måske alle glædes ved Grenaa-Hundested igen og få trafikken fordelt.

Om sommeren er vejene mod Ebeltoft totalt overbelastede af biler, noget må kunne forsvinde ved at lade færgerne lande på den korteste vej mellem Sjællands Odde og Jylland, nemlig den oprindelige tur Odden-Ebeltoft - tre kvarter husker jeg.

Kom nu, det er lige ved at gå i kage det hele!

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce