Annonce
Mærk Aarhus

Mond of Copenhagen klæder dig på med et Skræddersyet jakkesæt til jul og nytår

Foto: Mærk Aarhus
Det er blevet sæson for festlige stunder, og derfor er det tid til at gøre lidt ekstra ud af påklædningen. Mond of Copenhagen afværger tøjkrisen og skræddersyer jakkesæt til dig, så du kan stå knivskarpt til de kommende, festlige begivenheder – eller hvis du, for den sags skyld, bare mangler et nyt og velsiddende jakkesæt til hverdagsbrug

Vi kender alle til at stå frustreredei et prøverum med tøj, der bare slet ikke sidder, som det skal. Men det er faktisk ikke dig, der er noget galt med – det er tøjet. Nogle mennesker er heldige at passe ind i de generiske størrelsesmål, men for mange er målene helt ved siden af.

På Park Allé1 finder du Mond of Copenhagen, der skræddersyer herretøj og ved hjælp af 3D bodyscanning teknologi samt kyndig vejledning sikrer, at tøjet passer til punkt og prikke.

Ifølge medstifter af butikken, Micheal Birch Jacobsen, er der ingen tvivl om, at skræddersyet tøj er vejen frem inden for klassisk herretøj:

- Vi mener, at tøj syet efter kundens unikke mål og præferencer er fremtiden. Det gør vi, fordi teknologien allerede tillader “mass customisation” (tøj fremstillet unikt til den enkelte, produceret med stordriftsfordele), og fordi vi som forbrugere i stigende grad kræver mere individuelt tilpassede produkter, bedre kvalitet, og en mere ansvarlig og transparent tøjproduktion. Alt dette vil med stor sandsynlighed være med til at sende ”one-size fits all” og standardstørrelser på pension.

Selvtillid og god samvittighed

Der er flere gode grunde til at tage et smut forbi Mond of Copenhagen. En af grundene er, at forretningen arbejder tæt sammen med de bedste stofmøller i Italien og England, som er blandt verdens førende indenfor vævning af tekstiler til jakkesæt, skjorter med mere. En anden og meget væsentlig grund er, at der er en dokumenteret sammenhæng mellem tøj, du føler passer dig perfekt og en øget selvværdsfølelse:

- Tøj der er syet efter dine mål, sidder bedre, hvilket også vil få dig til at fremstå skarpere. Dette er også synligt for dig selv, og giver den øgede selvtillidsfølelse, samt en opfattelse af at være velforberedt og se skarp ud. For at opnået jakkesæt, der sidder helt perfekt, er vi nødt til at tage højde for den enkeltes krops udformninger, siger Michael Birch Jacobsen, der stiftede butikken med sin bror i 2011. Han fortsætter:

- Desuden slider man mindre på tøjet, når det passer kroppen, og når man kombinerer dette med tøj syet i kvalitetsmetervarer med mulighed for småjusteringer ved vægtudsving, har man glæde af sit tøj i lang tid.

Udover at få et produkt af højere kvalitet, så vurderer Micheal, at det også er en mere miljøbevidst tilgang til tøjproduktion:

- Vi trykker kun på knappen, når der er nogen, der vil have noget. Vi producerer altså først tøjet til kunden, når de har købt det. På den måde undgår vi at producere noget, vi ikke efterfølgende kan sælge, og spildet ved denne produktionsform er minimalt, fortællerhan.

Loose fit og mørkegrøn trender

Mond of Copenhagen tilbyder et væld af forskellige designmuligheder for at gøre dit nye tøj unikt. Og hos personalet er der gode råd at hente, når det kommer til modetips. Ifølge Michael Birch Jacobsen, er det især loose fit, der trender:

- Længere jakker og højtaljede bukser. Vi ser generelt lidt mere plads omkring benene og armene. Der er sket et skift væk fra slim fit og over mod det mere rummelige og komfortable tøj.

I forhold til farver, så er der ingen tvivl;

- Grøn har virkeligt vundet indpas. Den er tæt på at slå grå af pinden som nummer to, efterfulgt af den blå, der altid er nummer et. Især den mørkegrønne passer perfekt til julens mange festlige begivenheder. Det mørkegrønne jakkesæt kan det samme som det mørkeblå, bare med en lille smule mere kant, fortæller Michael.

Og hvad så med skoene?

Når du har fået det helt perfekte jakkesæt, så er det bare skoene, der mangler – og dem kan du også få inde hos Mond of Copenhagen. Det er de brunesko, der fører:

- Et gammelt, britisk udtryk siger ”no browns in town” – briterne går meget i sorte sko. Og sådan er det overhovedet ikke i Danmark, for her vil vi faktisk næsten hellere se brune sko. Brune sko er flotte til blandt andet navy og grøn. Mørkebrune sko er og bliver et superhit, siger Michael Birch Jacobsen, der efterfølgende kommer med sine sidste råd:

- Til smoking er lakskopassende. Hvis du står i et mere klassiskjakkesæt, så er et par brune Derby eller Oxford sko et godt bud. Men har du for eksempel jakke i én farve og bukser i en anden, så kan et par mere flade Loafers være passende, måske i ruskind.

Aarhus For abonnenter

Fremtidens tog kræver kæmpe ombygning af Aarhus H, og den kommer til at støje: Nu er sidste chance for at klage

Danmark

Lørdagens coronatal: Syvende dag i træk med over 4000 nye coronatilfælde

AGF

AGF-året der gik: Her er seks nedslag fra de mest opsigtsvækkende kampe

Aarhus For abonnenter

Madanmeldelse: Er dette spisested virkelig bedre end Frederikshøj?

Aarhus

Coronasmitten viger ikke en tomme i Aarhus: De seneste par døgn er smittetallene frosset fast

Navne

Fra retsmediciner til lokalpolitiker: Kate Runge har altid kæmpet for byens svageste

DF-hovedbestyrelsesmedlem udfordrer Messerschmidt i formandsvalg

Aarhus For abonnenter

Ældreplejen i Aarhus til årsprøve: Rådmanden er overordnet tilfreds - ældrerådet ser plads til forbedringer

Aarhus

Casablanca-familie åbner ny restaurant: Nordisk og fransk køkken i tidligere direktørbolig

DF slår revner - er det Fremskridtspartiet om igen?

Alarm 112

Sommerhus opslugt af flammer: - Det har været fuldstændig overtændt

Erhverv For abonnenter

Sikkerhedsbrud hos Nets: Sven fik brev med nøglekort til en ukendt kvinde

Kultur

The Julekalender vender hjem: Nu kan du puste grise op på det samme toilet, som Oluf sad på for 30 år siden