Annonce
Aarhus

Moralsk støtte til eleverne: Rektor og de ansatte kører ud med goodiebags til Marselisborg Gymnasiums elever

Eleverne fra Marselisborg Gymnasium er hjemsendt og modtager virtuel undervisning, ligesom resten af landets gymnasieelever. Torsdag og fredag modtager elverne dog en lille opmuntring fra deres skole. Foto: Jens Thaysen
Eleverne på Marselisborg Gymnasium får torsdag og fredag en hilsen fra deres skole.
Annonce

AARHUS: De ansatte på Marselisborg Gymnasium kører torsdag og fredag ud med goodiebags til skolens 775 elever. Initiativet er sat i gang af de ansatte, der gerne vil sende en tanke til de mange elever, som hver dag sidder hjemme foran skærmen og modtager virtuel undervisning på grund af den nuværende pandemi.

- Vi ved, at flere af eleverne ikke trives godt. De sidder hver eneste dag foran deres computere derhjemme og modtager undervisning fra otte morgen til kvart over tre, og så sidder de der igen bagefter for at lave lektier. De har ikke mulighed for at se og møde hinanden som normalt. Derfor vil vi som skole gerne sende dem en tanke og vise, at vi tænker på dem og savner dem i denne tid, fortæller rektor på Marselisborg Gymnasium, Kirsten Skov.

Sammen med flere af de ansatte kører hun torsdag og fredag ud og aflevere goodiebags til skolens elever.

- De er lidt søvnige, når vi kommer ud om morgenen, men de er glade for at modtage posen. Det hjælper måske ikke så meget på den nuværende situation, men det giver en følelse af at være knyttet til skolen, selvom de lige nu sidder derhjemme, siger Kirsten Skov og understreger, at det også er vigtigt i en tid, hvor der ikke er udsigt til, at de kan vende tilbage til skolen lige foreløbig.


De er lidt søvnige, når vi kommer ud om morgenen, men de er glade for at modtage posen. Det hjælper måske ikke så meget på den nuværende situation, men det giver en følelse af at være knyttet til skolen, selvom de lige nu sidder derhjemme

Kirsten Skov, rektor


- Der er ikke rigtigt udsigt til, at restriktionerne stopper lige nu. Sådan lyder det i hvert fald ikke fra politisk side. Vi tror på, at vores elever lærer det, som de skal, når de er der hjemme. Vi forsøger bare at hjælpe til, at de kan holde modet oppe og give dem en lille goodiebag til deres arbejde derhjemme, siger rektoren.

Alle de uddelte goodiebags indeholder frugt, juice, boller, minirugbrød, nødder, rosiner, en lille pose chips og en Mars-bar. Sidstnævnte er hentydning til Marselisborg Gymnasium, fortæller rektor.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
AGF For abonnenter

Kommentar: Sagen om Peter Christiansen handler ikke om penge, men om selvforståelse - og AGF har fået sendt et signal til FCK

Annonce