Annonce
Livsstil

'Morfar' fejrer første åbningsdag med gratis bøfsandwich

Daniel Busch - her afbilledet med 2016-udgaven af sin bøfsandwich - har tidligere stået bag Den Lille Kro. Arkivfoto: Axel Schütt

De første 100 gæster, der går gennem døren til Morfars Take Away på Frederiksbjerg Torv 4. september får en gratis bøfsandwich med sig hjem.

AARHUS: Hvis du kører en tur forbi Frederiksbjerg Torv 4. september, så er der god sandsynlighed for at aftensmaden kan være reddet - der er nemlig mulighed for at få en gratis bøfsandwich.

Morfars Take Away åbner nemlig klokken 17, og det fejrer de med at give gratis bøfsandwich til de første 100, der kommer gennem døren. Bag Morfars Take Away står Daniel Busch Hansen, som 19. august vandt Bøfsandwich Battle i Kødbyen i København, så der skulle være sikret et vist kvalitetsniveau.

Menukortet hos Morfar kommer til at bestå af klassisk, dansk mad under temaet "Mad som vor mor troede hun lavede det". Udover bøfsandwichen er der derfor mulighed for blandt andet at få stegt flæsk, tarteletter og boller i karry med hjem, hvis aftensmaden skal være i den nemme - om ikke lette - ende.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce