Annonce
Mad og drikke

Morgenmadspizza med æg

Foto: Skovdalnordic.com
Annonce

I Danmark anbefaler man at opbevare æg på køl. Det er på grund af udvikling af bakterier. Dog mener flere, at det kan forringe smagen.

Der er altså ikke noget i vejen for at have sine æg på køkkenbordet, hvis der ikke er for varmt.

Selv har jeg mine æg på køl, hvis jeg har plads i køleskabet. Ellers ryger de på køkkenbordet.

Opskrift:

2,5 dl vand

20 g gær

450 g mel (gerne tipo 00)

4 spsk. olivenolie

2 tsk. salt

2 spsk. pesto

2 mozzarellaost (revet)

4 store løgringe

4 små æg

100 g spegepølse, for eksempel den italienske salsiccia

Opløs gær i vand, tilsæt mel og olie og til sidst salt.

Ælt 10 minutter og sæt på køl, gerne til næste dag.

Sæt pladerne i ovnen, så de bliver varme.

Tænd ovnen på maksimal varme.

Rul dejen ud til fire pizzaer på rigeligt mel, så dejen kan bevæges på underlaget.

Smør med pesto, fordel osten og læg pølse på en tredjedel af pizzaen.

Læg en stor løgring i midten og knæk et æg ud, lige inden pizzaen skal i ovnen.

Bag pizzaen fem-syv minutter.

Server pizzaen med syltetøj og brie til.

Foto: Skovdalnordic.com
Foto: Skovdalnordic.com
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Hvide testtelte pakkes væk: Her skal permanent testcenter ligge

Bakken Bears

Skrækpulje venter Bears i Champions League: - Det bliver nogle fantastiske kampe

Annonce