Annonce
Østjylland

Morgenuheld totalspærrede E45 i retning mod Aarhus: Nu er begge spor åbnet igen

Arkivfoto: Eskil Lyngsøe
Et trafikuheld satte for alvor en prop i den sydgående trafik ved Hadsten på motorvej E45 onsdag morgen. En motorcykel og to biler var impliceret i uheldet, som endte med, at to bilister måtte en tur forbi Skejby Universitetshospital til et helbredstjek.

Hadsten: Et færdselsuheld mellem afkørsel 44 Hadsten og frem mod Aarhus N bevirkede, at de sydgående spor på motorvej E45 var helt spærret i godt en time onsdag morgen.

En motorcykel med sidevogn og to biler var impliceret i uheldet, der skete omkring klokken 07.15, hvor Beredskab og Sikkerhed i Hadsten samt Østjyllands Politi blev kaldt ud til stedet og omgående afspærrede motorvejen for at få arbejdsro. Det fortæller beredskabsinspektør Jørgen Hansen fra Beredskab og Sikkerhed til Randers Amtsavis.

- Motorcyklisten slap uskadt fra uheldet, selvom hans sidevogn blev rykket helt af hans motorcykel. Men derudover er der blevet kørt en kvinde og en mand fra hver sin bil med ambulance til hospitalet for at blive tjekket. Særligt den mandlige bilist klagede over smerter i nakke, hoved og bryst, siger han.

Jørgen Hansen fortæller desuden, at man måtte rykke en dørstolpe ud for at kunne trække den mandlige bilist ud af sit køretøj.

Da der var taget hånd om de tre personer, koncentrerede folkene fra Beredskab og Sikkerhed sig om oprydningen på selve vejbanen.

- Der var fuldstændig trafikkaos, så vi fik rigtig travlt med at få ryddet op i en fart, siger Jørgen Hansen.

Og hurtige var de.

Omkring klokken 8.20 var der således igen åbnet op i begge spor.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
AGF

Bag om bruddet: Sag fra Sønderjyske kostede Haysen jobbet i AGF

Sport

Årets pokalfinale skal spilles i Aarhus

Annonce