Annonce
AGF

Mortensen efter afbrænder: - Jeg kommer nok ikke til at sove

AGF's Patrick Mortensen var meget ærgerlig over, at han ikke scorede, da han havde chancen for at bringe AGF på 2-0. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
AGF-angriberen havde chancen for at bringe AGF foran 2-0 og højst sandsynligt lukke kampen, da AGF mandag aften tabte til OB. Med nederlaget ser top-seks ifølge Patrick Mortensen ud til at være langt væk.
Annonce

FODBOLD: Det var en tydelig ærgerlig Patrick Mortensen, der mødte pressen efter AGF mandag aften tabte 1-2 til OB på egen bane. Med nederlaget er top-seks ude af århusianernes egne hænder, og de skal nu sætte deres lid til både dem selv, men også til Vendsyssel og OB. Han havde selv chancen for, at bringe AGF på 2-0 i kampen, men brændte en en-mod-en med Sten Grytebust i OB-målet.

- Det er sgu lidt surt at stå her og føle, at jeg kunne have sat et søm i kisten med min store chance. Det gør nok, at jeg ikke kommer til at kunne sove i nat. Jeg føler fandme med drengene. Det er bare ikke godt nok fra min side. Jeg burde have scoret på den. Det er fandme så pisseringe, sagde Patrick Mortensen efter kampen.

Han mente ikke, at AGF kom ordentligt i gang i første halvleg. De var ifølge ham ikke nok på bolden.

- Første halvleg er ikke godkendt. Vi kommer til at stå for langt tilbage i store perioder. Vi har ikke rigtig boldbesiddelse på deres banehalvdel. Det ærgrer mig, men jeg synes, at OB gør det godt, sagde Mortensen.

- De dominerer meget, og det er selvfølgelig hårdt for os at løbe så mange defensive meter. Men jeg synes egentligt, at vi står meget godt på banen. Vi skaber ikke så meget, og så får vi den der følelse af, at vi er for langt væk fra deres mål. Det er ærgerligt, at vi ikke får spillet os bedre frem, når vi endelig har bolden, sagde angriberen.

Han mener, at det nu handler om, at tage en kamp ad gangen, for der er stadig masser at spille om.

- Vi skal være klar til Aalborg. Det er bestemt ikke en ligegyldig kamp. Det er vigtigt at få nogle point med. Vi går selvfølgelig efter top-seks, det er klart, men lige nu syntes det lidt langt væk, når vi ikke kan vinde hjemme, sagde Patrick Mortensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Måtte springe for livet: Nøgen kvinde forsøgte at køre betjente ned

Sport

Ihler fik debut for drømmeklubben: - Da jeg var lille, drømte jeg om at spille sammen med Nando Rafael

Annonce