Annonce
forside

Moské advarede politi om forstyrret knivbevæbnet mand

En 24-årig mand blev såret af politiets skud på Karen Blixens Boulevard i Brabrand mandag eftermiddag, efter at han havde angrebet politipatrulje med kniv.

Ifølge DR var det Grimhøjmoskeen, der advarede om den 24-årig mand, der senere blev skudt af politiet.

AARHUS: Grimhøjmoskeen advarede politiet om en 24-årig mand, inden han mandag eftermiddag angreb betjente med en kniv og derefter blev skudt af politiet.

Det oplyser dr.dk, som henviser til oplysninger fra moskéen.

Ved en bøn mandag medbragte manden en kniv og virkede forstyrret, lyder det fra moskeens formand.

- Han er ikke kendt i moskéen, men dukkede op for første gang i aftes, siger Osama El-Saadi ifølge dr.dk. Til Ritzau oplyser han, at manden også havde en lang metalstang med sig.

Det var meldinger om, at den 24-årige skabte utryghed i en bus, som fik politiet til at rykke ud.

På et pressemøde mandag aften ønskede chefpolitiinspektør Klaus Arboe Rasmussen ikke at kommentere, hvor politiet havde fået meldingerne om den truende mand fra.

Han ønskede heller ikke at udtale sig om hvad motivet bag episoden kan være.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus For abonnenter

Se listen og prisen: Kommunen har solgt 32 ejendomme siden 2007

Læserbrev

Læserbrev: Stop fodboldbaners plastsvineri

Vidste du, at det måske smadrer havmiljøet, når dit barn går til fodbold? Hvis dit barn spiller på en gammel kunstgræsbane, er det desværre tilfældet. Kunstgræsbaner er ofte lavet af gamle bildæk, der bliver sprættet op og raspet. Det gør banen blød og rar at falde på. På den måde minder det om rigtige græsbaner. Men det raspede bildæk, bliver ikke på banerne, det hentes med hjem og alle mulige andre steder, hvor fodboldspillerne færdes. Derfor kommer det også i grundvandet, og det ryger i havene, derved ødelægges havmiljøet. Og vi risikerer selv at komme til at spise mikroplasten, når de fisk, vi spiser, har indtaget plasten enten som direkte føde, eller fordi de spiser andre dyr, der har det i sig. Nåh, ja de fisk spises også af andre dyr, der spises af større dyr, og så har vi det overalt i naturen. Enhedslisten kræver derfor et stop for anlæg af kunstgræsbaner med det forurenende granulat i, og at vi får de gamle baner skiftet ud med nyt, miljøvenligt kunstgræs. Der findes i dag alternativer lavet af f.eks. kokosfibre, sukkerroer eller olivenkerner – så der er ingen undskyldning for ikke at komme i gang! Sverige overvejer et forbud, og EU-Kommissionen skal til foråret diskutere, hvilke tiltag der skal til. Lad den grønne bølge gå på vores boldbaner – så vi og vores børn kan spille fodbold med god samvittighed!

Annonce