Annonce
112

Fjerde nat med brande: Motorcykel fra cirkus udbrændte totalt i Gellerup

Dødsgloben. Syv motorcykler svirrer omkring og holdes på plads af centrifugalkraften i artistgruppen Diorios' nummer. Nu er en af seks stjålne motorcykler fundet udbrændt. Foto: Cirkus Arena
Den fjerde cykel fra Cirkus Arena er fundet - brandbiler ramt af sten, da kørte ud for at slukke branden.
Annonce

AARHUS: Nu er den fjerde af i alt seks stjålne motorcykler fra Cirkus Arena fundet. Den udbrændte totalt.

Onsdag aften kl. 20.15 blev der anmeldt brand i en motorcykel på Janesvej i Gellerup. Det viser sig at være en af de seks stjålne, gule Suzuki-motorcykler fra Cirkus Arena, og den stod ikke til at redde.

Motorcyklerne, der tilhører den brasilianske motorcykelartist-gruppe Diorios, blev stjålet fra cirkuspladsen ved Tangkrogen natten til tirsdag. Mens cirkuspersonalet sov på pladsen på Tangkrogen, brød ukendte gerningsmænd ind i teltet ved siden af og snuppede artisternes seks motorcykler.

Tirsdag dukkede den første motorcykel op i Jellebakkekvarteret og senere på aftenen yderligere to i Gellerup. Og nu er altså den fjerde motorcykel lokaliseret, men ubrugelig.

Der mangler fortsat to motorcykler som denne. Pressefoto
Annonce

Sten mod brandbiler

Brandslukningen fik desuden et ekstra element, fordi brandbilerne under udrykning blev udsat for stenkast fra personer stående på broen over Edwin Rahrsvej.

- Derfor sendte vi en større styrke af betjente derud for at brandvæsenet kunne arbejde i fred, fortæller vagtchef ved Østjyllands Politi, Jens Rønberg.

Senere på natten kl. 01.35 blev der desuden antændt endnu en container på Dortesvej. Den fik brandvæsnet slukket uden at opleve gener fra andre. Med brandene i nat er det fjerde nat i træk, at der er kørsel til brande i containere og køretøjer i Gellerup og Aarhus Vest.

Cirkus Arena, der spiller hele påsken på Tangkrogen, har i øvrigt kunnet låne tilsvarende motorcykler i Danmark til at Diorios kan udføre deres nummer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Østjylland

Tyve stjal pengeskab fra skole

AGF

AGF-medaljer solgt for formue - og så smed sælger lige en spillertrøje oven i handlen

Aarhus For abonnenter

Forråelse i ældreplejen: - Det er aldrig et spørgsmål om, at nogen er onde

AGF

Ingen Benjamin længere: Hvidt har taget store skridt i AGF

Annonce