x
Annonce
Østjylland

Motorcyklist legede færdselsbetjent - Det kostede 4 klip i kørekortet

Det kostede en motorcyklist fire klip, da han i weekenden forsøgte at dirigere trafikken fra sin motorcykel. Arkivfoto

Ørsted: Færdselsbetjente fra Østjyllands Politi skrev intet mindre end 105 sigtelser, da de i weekenden var på færdselskontrol omkring Ørsted. Færdselsbetjentene var blandt andet til stede, fordi der blev afholdt Mosten Raceday, og der dermed var ekstra mange biler og motorcykler på vejene i området. Det var dog kun en lille del af færdselssynderne, der var gæster til arrangementet.

14 personer fik en betinget eller ubetinget frakendelse af kørekortet på grund af for høj hastighed eller for tæt kørsel, mens der blev uddelt 37 klip i kørekort - primært for fart og ulovlige overhalinger.

Fire af klippene gik til en mandlig motorcyklist, der legede færdselsbetjent, da han fra sin motorcykel forsøgte at dirigere trafikken, så en kortege af hans venner på motorcykler kunne komme forbi, oplyser politiet. I sit forsøg på at bestemme over de øvrige trafikanter, kørte motorcyklisten blandt andet venstre om et helleanlæg og foretog flere ulovlige overhalinger. Han kan nu se frem til at skulle til en ny teori- og køreprøve, og får han sit kørekort igen, vil der allerede være et klip i det fra start.

To knallertførere blev anholdt og sigtet for narkokørsel, og en enkelt kørte uden kørekort. Ellers fordelte sigtelserne bredt over blandt andet brug af mobiltelefon under kørslen, manglende styrthjelm og forskellige mangler på bil og motorcykler.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Supermarkeder mærker stigning i omsætning: Ris, pasta, mel og andre basisvarer hitter i indkøbskurvene

CORONAVIRUS

Liveblog: 900.000 spaniere mister deres job -  og 248 nye smittetilfælde i Danmark 

Annonce