Annonce
112

Motorfestival-gæst tog for meget ved lære: Overhalede civil politibil på baghjul

Østjyllands Politis færdselsafdeling fik travlt med bødeblokken, da den i weekenden drog til Allingåbro Motor Festival. Arkivfoto: Michael Bager
54 sigtelser til 45 personer blev det til, da Østjyllands Politis færdselsafdeling i weekenden rykkede ud i anledning af Allingåbro Motor Festival på Djursland.
Annonce

Norddjurs/Randers: Hele 29 af de 54 sigtelser blev givet på grund af for høj hastighed.

En enkelt bilist fik et klip i kørekortet for at køre for stærkt i byen, men derudover blev resten taget i at træde for hårdt på speederen, mens de kørte på enten landevej eller motorvej.

17 bilister og tre motorcyklister blev taget for at køre for hurtigt på landevejen. De fleste af dem måtte acceptere at blive tildelt en bøde og et klip i kørekortet, men to af bilisterne kørte så meget for stærkt, at de fik en betinget frakendelse af deres kørekort.

Den ene af de motorcyklister, der indkasserede en betinget frakendelse af kørekortet, blev taget, fordi han lige skulle vise sig på sin motorcykel ved at overhale en traktor og en bil, mens han kørte på baghjulet. Desværre for ham var bilen en civil patruljevogn.

En enkelt af bilisterne slap alene med en bøde.

På motorvejen blev otte køretøjer taget for at køre for hurtigt. Af dem måtte tre bilister/motorcyklister finde sig i en betinget frakendelse af kørekortet, mens fire fik et klip i kortet og en enkelt slap med en bøde,

Udover de mange fartsigtelser blev der blandt andet også rejst sigtelser for ulovlige overhalinger, for tæt kørsel, kørsel frem for rødt lys samt for brede traktorer på vejen, oplyser Østjyllands Politi.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bakken Bears

Skrækpulje venter Bears i Champions League: - Det bliver nogle fantastiske kampe

Bakken Bears For abonnenter

Kommentar: Danmark har aldrig set et bedre hold end det Bakken Bears har lige nu

Annonce