Annonce
Østjylland

Motorvejsuheld skabte kiggekø og farlige situationer i modsat retning

Kø på E45. Arkivfoto: Daniel B. Nielsen
Annonce

Horsens: Flere biler stødte fredag eftermiddag sammen på E45 ved Horsens.

Sydøstjyllands Politi oplyser, at ingen personer kom til skade, men at tre-fire køretøjer var involveret i uheldet, som skete omkring kl. 14.30 i motorvejens sydgående retning kort før afkørsel Horsens V.

En af avisens journalister konstaterede, at de involverede biler blokerede begge vejbaner samt nødsporet.

Vejdirektoratet oplyste kort efter kl. 14.30, at politi og redningsmandskab var på vej, og en halv time senere, at motorvejen var spærret. I første omgang blev ét spor åbnet omkring kl. 16, og en time senere var begge spor igen farbare.

- Noget af det, der har trukket oprydningsarbejdet ud, er, at en af bilerne havde lækket noget olie, brændstof eller anden væske, som brandvæsnet måtte rekvireres til at suge op, fortæller politiets vagtchef.

Da motorvejen var spærret, var der mere end 10 kilometers helt stillestående kø, og længe efter gav uheldet anledning til kø. Omkring klokken 18.30 melder Vejdirektoratet, at køretiden på strækningen igen er normal.

Annonce

Kiggekø og hårde opbremsninger i modsat retning

Vagtchefen ved Sydøstjyllands Politi tilføjer, at politiets patruljer på uheldsstedet konstaterede store problemer med kiggekø og hårde opbremsninger i motorvejens nordgående spor.

Det betød, at politiet også måtte anbringe en patrulje på motorvejen i det nordgående spor, der ellers ikke var uheldsramt.

- Vi ser desværre tit, at folk bliver interesseret i, hvad der sker, når der er blå blink i den modsatte retning, og det er naturligt, men når man retter sin opmærksomhed mod det, kommer man til at sagtne farten, og det skaber opbremsninger og nogle meget farlige situationer bagude, siger vagtchefen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: 2,2 millioner danskere får nu 1000 kroner hver

Aarhus

Restriktioner og corona-smittede: Maskinmesterskolen har indført fjernundervisning

Annonce