Annonce
Sport

Mourinho benægter Inter-bud: Eriksen spiller lørdag

Matthew Childs/Ritzau Scanpix
Christian Eriksen spiller for Tottenham lørdag, siger José Mourinho og fastslår, at der ikke er indløbet bud.

Inter har endnu ikke afgivet et bud på Christian Eriksen.

Det siger José Mourinho, der er manager i Eriksens nuværende klub, Tottenham, efter at danskeren i den seneste uge er meldt på vej til det italienske tophold.

- Du må spørge agenten og Inter, for de ved mere end mig. Hvis de er selvsikre, er det fordi, de er klar til at afgive et bud, hvilket ikke er sket endnu, siger Mourinho ifølge Reuters på et pressemøde fredag.

Til Sky Sports sagde Inter sportsdirektør, Piero Ausilio, torsdag, at han har "tro på vores arbejde. Og ikke kun i forhold til de to spillere", hvilket henviser til Eriksen og Chelseas Olivier Giroud, som også skulle være på vej til klubben.

Mourinho slår dog fast, at Eriksen er med, når Tottenham møder Watford i Premier League lørdag, selv om han oplever, at danskerens tanker ikke udelukkende handler om Tottenham i øjeblikket.

- Han forsøger at gøre sit bedste, men det er normalt, at hans hjerne indtil 31. januar ikke er fuldt fokuseret.

- Folk har nu sagt nogle gange, at han spiller sin sidste kamp (for klubben, red.). Han spiller i morgen (lørdag), siger Mourinho.

Tidligere på ugen skrev The Guardian, at Inter har tilbudt Eriksen en fireårig kontrakt gældende fra sommer, hvor danskeren er kontraktfri.

Italienerne er ifølge avisen tilmed villige til at betale Tottenham ti millioner euro (74 millioner danske kroner) for at få Eriksen allerede i vinterens transfervindue, der lukker ved udgangen af måneden.

Tottenham skulle dog havde krævet det dobbelte for at slippe danskeren, der har været i klubben i seks et halvt år.

Tidligere på ugen lejede man midtbanespilleren Gedson Fernandes i Benfica, og han kan også komme i spil mod Watford.

- Uanset om han er i startopstillingen eller ej, vil han få en rolle på holdet i denne weekend. Når man får nye spillere i januar, er det typisk fordi man mangler. Og vi mangler, fastslår Mourinho.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

En stemning af første skoledag: 169 århusianere havde en fest med at blive danske statsborgere

Leder For abonnenter

Hykleri: Mail-sagen giver et vigtigt indblik i dansk politik

”Det vil være godt, hvis Venstre vil være med til at tage ansvar.” Sådan lød det fra finansminister Nicolai Wammen fredag eftermiddag i forbindelse med forhandlingerne om udligningsreformen. Han sagde altså med andre ord, at Venstre ikke tager ansvar, fordi partiet vil i en anden retning end den, Socialdemokratiet har fået kritik for af talrige socialdemokratiske borgmestre i det meste af landet. Søndag aften og efter at både Nicolai Wammen, som står i spidsen for den kommunale udligningsreform, og indenrigsminister Astrid Krag havde kritiseret Venstre for Christiansborg-fnidder, landede en mail, som udstiller Socialdemokratiets hykleri. Mailen, der var sendt fra Socialdemokratiets presseafdeling, blev offentliggjort i Jyllands-Posten og viste, hvordan man har planlagt ”angreb på Venstre”. Det skal ske både i de traditionelle medier og på sociale medier. Mailen udstiller noget, vi godt vidste. Den giver et indblik i, hvordan politik fungerer, men problemet er, at det kommer lige efter en ordkløveragtig kritik mod Venstre i en så vigtig sag som udligningsreformen. Fnidder og ordkløveri er hverdag i politik, men åbenlyst hykleri er heldigvis ikke. Det bør have konsekvenser, når politikere gør ting, der er med til for alvor at skade demokratiet og som puster til politikerleden. Vi vil se, at S virkelig tager afstand og mener, at mailen ikke er noget ”der skaber et godt forhandlingsklima” om noget så vigtig som udligningsreformen. Ikke bare i en generel mail til alle partierne, som den Nicolai Wammen sendte mandag.

Aarhus For abonnenter

Ombudsmand trækkes ind i sag om privatisering af veje i Aarhus: Er der sket lovbrud og fiflet med sandheden?

Byudvikling For abonnenter

Det kan koste kommunen dyrt at sige nej til nedrivning af bevaringsværdige ejendomme

Annonce