x
Annonce
Sport

Mourinho: Tottenham kunne godt bruge Yussuf Poulsen

Dylan Martinez/Reuters
José Mourinho var både bitter og spøgefuld efter Tottenhams nederlag på hjemmebane til RB Leipzig.

Tottenham-manager José Mourinho mener, at manglende bredde var en væsentlig del af forklaringen på, at Tottenham onsdag aften led et 0-1-nederlag på hjemmebane til RB Leipzig i Champions Leagues ottendedelsfinaler.

Annonce

Havde Tottenham haft den samme bænk som tyskerne, ville der have været bedre mulighed for at svare tilbage på Timo Werners mål, siger Mourinho i et interview vist på TV3+.

- Se på de spillere vi har, og de har. Jeg vil have Yussuf Poulsen, jeg vil have Emil Forsberg. De sidder på deres bænk. Når Poulsen og Forsberg kommer ind, har vi ikke noget at skyde med.

- Érik Lamela kom på banen for os uden at have trænet med holdet. Han kom direkte fra den medicinske afdeling til Champions League. Hvad skal jeg sige, lyder det opgivende fra José Mourinho.

Han måtte blandt andet se bort fra skadede Harry Kane og Son Heung-min i kampen.

Direkte adspurgt mener han ikke, at Tottenham mangler offensiv gennemslagskraft efter salget af Christian Eriksen til Inter. Det er kun skaderne, som er problemet, siger portugiseren.

- Vi har købt Steven Bergwijn, efter vi solgte Eriksen. Og Eriksen var ikke problemet at erstatte, for vi har Giovani Lo Celso med de samme kvaliteter som Eriksen.

- Vi har været i stand til at spille uden Harry Kane, men når vi også er uden Son, så er vi i problemer, siger Mourinho.

Tyskernes 1-0-sejr var fuldt fortjent, men i bedste ironiske Mourinho-stil siger manageren, at han er begejstret for sine spilleres præstation i nederlaget.

- Det var en fantastisk indsats, der er umulig at gøre bedre. Vi kom ind til en meget svær kamp. Jeg kan ikke forlange mere af mine spillere, de gjorde det godt, siger Mourinho.

Der er returkamp i Tyskland 10. marts.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

Debatten om prisen for et menneskeliv må vente til bedre dage

Debatten er allerede i gang. Den om prisen for et menneskeliv. Den måtte uvægerligt komme, som den altid bør og gør, når staten enten går i krig, bygger stort eller blot overvejer at gøre det. Lige nu står vi foran den største sundhedsudfordring i mange, mange år med corona-krisen på vej mod sit forventlige højdepunkt her i Danmark. Så mens vi venter på stormen, så lever debatten om prisen for et menneskeliv på de sociale medier, i landets aviser og formentlig også ude i hjemmene. Den kommer selvfølgelig, fordi staten indtil videre er ved at pumpe 285 milliarder kroner ud til hjælpepakker, fordi både små og store virksomheder lukker og nogle bukker under for krisen. Så derfor er det helt naturligt, at debatten kommer. Men den kommer bare alt for tidligt. Inden du gør dig til deltager i den debat, så gør dig selv - og alle andre - den tjeneste at bruge nogle minutters tanker på følgende: Hvor meget er dit barn værd? Hvor meget skal staten bruge på at redde din ægtefælle i et spørgsmål om liv eller død? Og spørg dig selv, hvor mange kroner det skal koste at redde din bedste ven, hvis vedkommende har fået kræft? Når du har tænkt godt og grundigt over det, så er du langt bedre rustet til at deltage i debatten. Og du vil højst sandsynligt have fundet ud af, at der ikke kan sættes et prisskilt på den behandling, som skal redde dit barn, din ægtefælle, din bedste ven. Anderledes er det åbenbart, når man står på afstand og tænker på de mange milliarder af kroner, der lige nu bruges i Danmark - og endnu flere milliarder rundt om i hele verden. Når man står derude, og måske er virksomhedsejer eller besidder en aktiemajoritet i et firma, så er prisen meget høj. Det er utroligt nemt at sige, at det er mennesker uden følelser, der lige nu gerne vil debattere prisen for et liv. Men nogen skal starte debatten. Uanset om vi kan lide det eller ej, så er det jo et vigtigt spørgsmål. Det gælder også den dag, hvor vi ikke har corona, men kæmper med andre svære sygdomme, hvor prisen på medicin for at holde folk i live er himmelhøj. Debatten er vigtig, og den er svær. Især lige nu, hvor corona fylder det hele, hvor følelser blokerer for en saglig diskussion. Det er derfor ikke nu, debatten skal tages. Den skal gemmes til bedre dage, hvor der forhåbentligt er plads og tid til at gå i dybden med det meget svære spørgsmål; Hvad er prisen for et menneskeliv?

Aarhus

Vilhelmsborg Festspil er gået konkurs: - Det ville være uansvarligt at bruge penge på en ny opsætning

Aarhus

Sygeplejerske på hospital i corona-alarm: - Jeg har aldrig oplevet sådan et sammenhold

Kultur

Aflyse, udskyde eller gennemføre? Samlet status på arrangementer som Northside og Aarhus City Halvmarathon

Annonce