Annonce
Aarhus

MT Højgaard fyrer topchefen: Bestyrelsesmedlem overtager midlertidigt

Anders Heine Jensen er blevet fyret som topchef i MT Højgaard. Han overtog posten 1. november 2018, efter indtil da at have siddet som næstformand i bestyrelsen. Han afløste Torben Biilmann, der blev afskediget i august samme år. Foto: Sophia Juliane Lydolph/Scanpix


Annonce

AARHUS: Entreprenørkoncernen MT Højgaard oplyser onsdag eftermiddag, at selskabets topchef, Anders Heine Jensen, fratræder sin stilling med omgående virkning.

I stedet indsættes bestyrelsesmedlem Morten Hansen som konstitueret direktør, mens søgningen efter en permanent afløser pågår.

- Anders Heine Jensen har som administrerende koncerndirektør for MT Højgaard og MT Højgaard Holding igennem det seneste år spillet en vigtig rolle i stabiliseringen af MT Højgaard. Jeg vil gerne på bestyrelsens vegne takke for denne indsats, siger Carsten Dilling, der er bestyrelsesformand hos MT Højgaard, i meddelelsen.

- Bestyrelsen er i gang med en grundig koncernstrategiproces og har i den forbindelse vurderet, at der er brug for en anden profil til at videreføre dette arbejde, fortsætter han.

Morten Hansens primære prioritet som konstitueret direktør bliver at fastholde stabiliseringen af selskabet og afslutte samt forankre den igangværende strategiproces.

Derudover skal han fortsat støtte bestyrelsen i søgningen efter en permanent topchef. /ritzau/FINANS

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce