Annonce
Aarhus

Mudder i pelsen til både dig og hunden: Vilhelmsborg inviterer til hundeløb

Sådan ser hunden ud efter løbet, lover arrangørerne, som garanterer "en møgbeskidt oplevelse". PR-foto
Med forhindringer og mudder på Vilhelmsborg håber en forening at sætte fokus på motion og sundhed.

AARHUS: Trænger vovsen til lidt motion ovenpå alle julegodbidderne? Så har Vilhelmsborg et forslag til dig.

Hundedagene, hedder det, og arrangørerne beskriver det selv som en slags Xtreme Mandehørm, bare med hunde. Men hvad er det, tænker du så sikkert. Jo, det er såmænd en slags forhindringsløb, hvor både hund og menneske bliver udsat for udfordringer til lands, til vands og i luften. Men det er på ingen måde kun for crossfit-typer eller hardcore orienteringsløbere, lover arrangørerne.

- Med løbene ønsker vi at sætte fokus på sjov motion og sundhed. Vi ved, at overvægt og mangel på motion er et stigende problem for både 2 og 4 benede. Det vil vi gerne være med til at gøre noget ved på en ny og utraditionel måde, siger Lotte Höhrmann fra Hundedagene.

Sportsgrenen hedder helt overordnet K9 Biathlon (K9 udtales som det engelske "canine", et andet ord for hund), og er relativt nyt i Danmark. Derfor har Lotte Höhrmann og hendes kolleger fået hjælp fra blandt andet folk i forsvaret, der har assisteret med at bygge banerne. Og det er ikke kun for voksne - også børn kan tage hundene med ud på særligt tilrettelagte børneture, der er enten tre eller seks kilometer.

- Vi er helt sikre på, at har ungerne først prøvet dette løb med deres hund, bliver de ”bidt” af det, siger Lotte Höhrmann.

Skulle du have lyst til at få din hund med på løbetur, så foregår det 30. maj til 1. juni på Vilhelmsborg - mere info kan findes på Facebook i gruppen "K9 Biathlon for alle".

Der skulle være udfordringer til både hunde...
...og mennesker. PR-foto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Debat

Naturligvis skal vi stille krav til Nemlig.com og alle andre: Virksomheder skal ikke score fortjeneste på ryggen af de ansatte

Aarhus For abonnenter

Hvad blev der af Sculpture by the Sea? Aros-direktør drømmer om igen at vise strandkunst

Alarm 112

Politiet blev snydt af bilentusiaster: Kørte ræs i industrikvarter

Annonce