Annonce
Østjylland

Mulig serietyv på spil: Stribevis af biler rippet for værdier

Der har været indbrud i seks biler i Hornslet. Arkivfoto: Kaspar Wenstrup/Scanpix
Østjyllands Politi advarer om at lade værdigenstande blive i bilen.
Annonce

SYDDJURS: Flere personer i Hornslet må nu sande, at det kan være kostbart at efterlade værdigenstande i bilen. Det sker efter en eller flere biltyve har været på spil i byen.

Østjyllands Politi modtog i løbet af torsdag anmeldelser om indbrud i seks biler, mens de har holdt parkeret i Hornslet.

  • Første anmeldelse kom fra en 34-årig kvinde, der oplyste, at der havde været indbrud i begge familiens biler, der havde holdt parkeret på Baastrup Thomsens Vej i Hornslet i tidsrummet mellem onsdag kl. 22 og torsdag kl. 06.30. I begge biler var en eller flere ruder blevet knust, og der var stjålet tasker med computere.
  • Næste anmeldelse kom fra en 27-årig mand. Han oplyste, at han havde fået knust en rude i sin bil, mens den havde holdt parkeret på J.C. Danielsens Vej i Hornslet mellem onsdag kl. 21.30 og torsdag kl. 07.15. Her var der dog umiddelbart kun rodet rundt i bilen, men ikke stjålet noget.
  • Tredje anmeldelse kom  fra en 35-årig kvinde, der meddelte, at der var stjålet to computere fra bagagerummet på hendes bil, der holdt parkeret på Søbakken i Hornslet i tidsummet mellem onsdag kl. 16.00 og torsdag kl. 07.00. Der var ikke umiddelbart nogen tegn på, hvordan tyven var kommet ind i baggagerummet.
  • Dernæst anmeldte en 52-årig mand, at nogen havde brudt døren i hans bil op og stjålet en taske med en computer. Bilen havde holdt parkeret på Aksel Sørensens Vej i Hornslet torsdag i tidsrummet mellem kl. 02.50 og kl. 03.00 – han var helt sikker på tidspunktet, idet han havde videoovervågning er gerningsmændene.
  • Den foreløbig seneste anmeldelse kom fra en 39-årig kvinde, der oplyste, at hun om morgenen var kommet ud til en åben bildør. Kvinden vidste ikke, hvordan døren var blevet åbnet, og der var umiddelbart heller ikke stjålet noget fra bilen, der havde holdt parkeret på Aksel Sørensens Vej i Hornslet i tidsrummet mellem onsdag kl. 18.30 og torsdag kl. 07.30.

Østjyllands Politi opfordrer bilister til altid at tømme bilen, når de forlader den. Det sker, efter der er meldt om indbrud i i alt seks biler i Hornslet.

- Man bør aldrig have værdigenstande såsom tasker, telefoner eller lignende liggende synligt fremme i bilen, men i stedet tage det med sig, hedder det i fredagens døgnrapport.

Østjyllands Politi hører gerne fra vidner, der kan have set en eller flere personer i nærheden af den ovennævnte veje – særligt omkring kl. 03.00, hvor de er blevet set på videoovervågning. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

45-årig mand anholdt efter at have generet helikopter med en laserpen flere gange ved Aarhus Universitetshospital

Aarhus

Lokal hjælpepakke fra Salling og kommunen: Stort millionbeløb på vej til sport og fritid

Annonce